Çay İçmek Felçleri Engelleyebilir

Çay içmek olası bir felç riskini engelleyebilir fakat düzenli çay içmek ve aşırıya kaçmadan kararınca içmek öneriliyor.. Detayları okumak için linke tıklayınız..

Arılar Da Kafein Sever

Arıların kafein sevdiği bulgulandı.
Kafeinli yiyecekleri yedikten sonra arıların daha aktif olduğu, daha fazla dans ettiği ve daha üretken olduğu keşfedildi.

Kedili Kafe

Lizz kedili kafeyi açmadan önce toplam $140 bin dolar civarında para bağışı toplamayı planlıyor. Bu para ile hem kafeyi açacak, hem de sahipsiz kedilere ev sahipliğinde bulunurken oluşacak harcamaları karşılayacak.

Enerji İçeceklerindeki Tehlike

Araştırmalar gösteriyor ki bu içecekler kusma, baş dönmesi, karın ağrısı, hızlı kalp çarpıntısı, göğüste rahatsızlık hissi, felç, karaciğer hasarı, karaciğer yetmezliği, solunum bozuklukları, psikolojik rahatsızlıklar, hipertansiyon, kalp yetmezliği beklenmedik sorunlara neden olabiliyor. Hatta ölümlerle sonuçlanabiliyor.

Enerji İçecekleri

Bu içecekler genelde geç vakitlere kadar ders çalışarak ödev bitirmeye uğraşan öğrenciler tarafından tercih ediliyor.

Stres, Stres, Bir Kez Daha Stres

Tehdit altında olduğumuzda, korktuğumuzda ya da normal dengeyi bozcak durumlar ortaya çıktığında verdiğimiz reaksiyonun ismi strestir. İster gerçek olsun isterse hayali, tehlike hissedersek vücudumuz “savaş veya sıvış” moduna geçer. Buna strese tepki vermek denir. Stres, düşüncelerimizi, duygularımızı, vücudumuzu ve davranışlarımızı etkiler. Fakat herkesi farklı şekil ve boyutlarda etkiler.