Kahvaltının Önemi

Bezelye, nothut, fasulye ve diğer bakliyat dendiğinde benim aklıma yemek gelirdi eskiden, kahvaltı değil! Ama bu düşünceyi değiştireli epeyce oldu! Siz de değiştirin!

Sabah Enerjisi

Yataktan kalkarken günlük duanızı ederek başlayın. Duadan sonra, ‘Stres dünde kaldı, bugün yepyeni bir gün’ diyerek gülümsemeyi deneyin. Kendinize tebessüm ederek üzerinize pozitif enerji çekmiş olursunuz.

Robot Aşçılar

Mutfak ile ilgili lüks dükkanlar 2018 itibariyle robot aşçılar da satacak..

Patates Mücveri

Haftasonu aile kahvaltısı için kolay, doyurucu ve lezzetli bir çeşit sunuyoruz. Patates mücveri..

Anneler Günü Öpücüğü

Anneler günü yüzlerce yıl önce İngiltere’de ortaya çıkmış. Zengin ve soylular için hizmetçi olarak çalışan insanların, her Pazar evlerine giderek annelerini görmelerine ve aile yemeği yemelerine izin verilirmiş. Bu nedenle pazarları “annenin Pazar günü” olarak adlandırılırmış. Endüstri devriminden sonra böylesi Pazar günlerinin de sonu gelmiş ve insanlara annenin Pazar günü olabilecek tek bir gün verilmiş.. Adı Anneler Günü olmuş..

Yoğurt Mutluluğu

En son yapılan çalışmalar göstermiştir ki mayalı yiyeceklerden Lactobacillus ve Bifidobacterium içerenler yendiğinde, beynimize mutluluk pompalanmaktadır. Bu iki yararlı mikrop (bakteri) yoğurtta bulunmaktadır ve sinir sistemi kimyasallarına mutluluk hissi aşılamaktadırlar.