Televizyon

Çöp kutusu değiliz ki.. Seçerek seyrederiz, öyle değil mi? Bu söylediklerim yaşlılar, hareket edemeyenler, evden çıkamayanlar ve hastalar için değil tabi.. Belki televizyon onların tek eğlence kaynağıdır.. Ama gençler.. Ve genç beyinlere sahip insanlar için TV’den daha faydalı birçok şey var! Kabul eden? Etmeyen? Edilmiştir!

Kafede Kahve

Bir saatlik bedava wi-fi da çekiyor olabilir öğrencileri. Beni çeken şey ise, orada kendimle baş başa kalabilmek ve yazmak.

Örgü Örmek

Örgü örmek anlık sonuç veren oldukça tatmin edici bir işlem. Bununla birlikte strsten uzaklaştırdığı ve mutlu ettiği bilinir.

Kadın, Kahve, Kanser ve Ötesi

İsveç’te yapılan iki araştırmanın sonuçları gösteriyor ki kadınların kahve tüketimi, meme kanseri (bir türü) ve felç riskine koruyucu etki gösteriyor.

Benimle Evlenir misin?

Bir soru: “Benimle Evlenir misin?” sorusu size yöneltildiği halde sağır sultandan bile sonra duymak nasıl bir duygu olurdu?

Kahve İçenler Daha Uzun Yaşıyor

Bu çalışma neden-sonuç bulmak için yapılan bir çalışma değil! Kahve ile uzun yaşam arasında bağlantı olduğu düşünülüyor ama kahve ömrü uzatır denmiyor.

Robot Kolla Kahve İçmek

Bilgisayarları programlayarak beyin sinyallerinin okumasını sağlamak ve el kol hareketi yaptırmak gerçek bir dönüm noktası.