Soğan Kabuğundaki Şifa

Soğan kabuğu günlük diyete eklenirse şu sorunları önleyebilir:
Obezite
Kolon (kalın bağırsak) kanseri
Kardiyovasküler hastalıklar
Tip 2 diyabet
Mide ve sindirim sistemi bozuklukları

Narenciye Kabukları Yenir mi?

Araştırmacılar şöyle söylemektedir: Her bir gram narenciye meyvesine göre, her bir gram narenciye kabuğunda daha çok besin, vitamin ve mineral bulunmaktadır. Şöyle bir de örnek veriyorlar: 1 çorba kaşığı limon kabuğunda; 2 çorba kaşığı C vitamini, 3 çorba kaşığı lif bulunmaktadır ki bu yarım limon yemekle elde edilebilecek besin değeridir.

Kanser Taramaları

Erken kanser teşhisi hayat kurtarabilir. O nedenle taramalar çok önemlidir. Yıllık sağlık taramalarında, listedeki testleri doktorunuza sormanız tavsiye edilmektedir.

Beyaz Çay

Beyaz çayın sağlıklı olmasının en önemli nedeni işlenmemiş olmasıdır. Siyah çay ve yeşil çay da çok faydalıdır ama bu iki çeşide nazaran beyaz çay çok daha az prosesten geçmiştir. Bu nedenle en yüksek antioksidan değerlerine sahiptir. Antioksidan seviyesi yüksek olan beyaz çayda kansere karşı koruyucu yapılar bulunur.

Çörek Otunun 6 Faydası

Çinliler için çörekotu tam manasıyla bir gençlik iksiri! İlerleyen yaşla meydana gelen deformasyonlar, endişeyle meydana gelen yıpranmalar, ağaran saçlar, görme bozuklukları, işitme kaybı ve ötesi..

Aspirin Terapisi ve Kadınlarda Kolon Kanseri

Eğer reçetesiz satılan Aspirin gibi bir ilaç, iki günde bir alınmak suretiyle kalın bağırsak kanserinin önüne geçebiliyorsa bu mucizevi ilacın bir marifeti daha bulunmuş oluyor!

Antioksidan Dolu Yiyecekler

Turuncu renkli her bitkinin antioksidan yüklü olduğu da blinir. Örneğin havuç, bal kabağı ve tatlı patateste kanser savar özellikler vardır. Bu sebzeler kalın bağırsak, prostat, meme, ve akciğer kanserine karşı korucuyu olarak bilinir.