Erkekte Aranan Özellikler

Sonuçta hepimiz insanız ve mükemmel değiliz. Ama eşiyle tek yürek olmak için elinden geleni yapıyorsa bir erkek, o ilişki her gün daha iyiye gidecektir. 

Kalite ve Kalitesizlik

İnsan ilişkileri de hayat gibidir.. İnişli çıkışlıdır. Bazen çatışmalar yaşanır.. Örneğin aile içinde sürtüşmeler gibi, yakın arkadaşla takışmak gibi, iş arkadaşıyla tartışmak gibi veya markette suratı asık çalışanla ağız dalaşı yapmak gibi..

Çok Görevlilik

Enformasyon çağındayız. Her yerden her an üzerimize gelen bilgi ile bombardıman ediliyoruz. Hepsine vakit ayırmamız imkansız, bu yüzden çok görevliliği icat etmişiz!

Nitelik ve Nicelik

Öyle bir an olur ki.. İnsan ömründe sadece bir andır.. Ama tüm ömre değebilir.. Ömrün içindeki tüm boş dakikaları, saatleri, günleri, haftaları, ayları ve yılları alt edebilir.. Öyle değerlidir o minicik an! Önemli olan ne kadar uzun sürdüğü değildir de ne kadar değerli olduğudur o zaman biriminin! İşte nitelik ve nicelik derken bunu kastediyorum..

Uyuşmuşluk Hissi

Birşeyi görmezden gelmek, uğraşmaktan her zaman daha kolaydır.. Uğraşmak yerine uyuşmuşluk hissi daha kolaydır. Kalbi bile uyuşturabilir insanoğlu.. Uyuşurken kötü alışkanlıklar geliştirilir, kilo alınır, alışveriş tutkusuna kapılır insan, dijital dünyadan çıkamaz, TV dizilerinden ayrılamaz, onun bunun mutsuzluğundan beslenir ve bunun gibi olumsuzluklara sarılır.

Kadın Hikayeleri

Bazı hikayeler çok abartılmış gibi gelebilir, bazıları inanılmaz, bazıları acıklı, bazıları uyduruk.. Ama bunların hepsi kadınlar aracılığıyla bize ulaştırıldı. Siz de onlardan biri olabilirsiniz.. Bunu söyledikten sonra: Beyler.. Sizlerde de kadın hikayeleri olabilir. Siz de paylaşın!

Aynam Olur musun?

Birisini yakından tanıdığımızda, onun sahip olduğu özellikleri anladığımızda aslında kendimizde ne olduğunun da ayırdına varırız. Bir bakıma olgunlaşırız. Bir insanda iyi yüreklilik, güzellik, anlayış, hakkaniyet, efendilik, empati ve ışık görüyorsak; aslında kendimizde de olanları görüyoruzdur. Hani bazen bir kompliman alırız da karşılık olarak “O senin iç güzelliğin..” deriz ya.. Kendimizdeki güzelliğin, karşıda olduğunu düşünmekteyizdir aslında!

İlginç İçerik

Bir şeyin maliyeti ile onun ilginç olup olmadığı arasında pek alaka yoktur. Yalnız.. Bazen ilginç yapmak için parayla kaplama yapılır! Sıkıcıyı lüksle kaplamak yani.. Yeter ki birileri ilgilensin.

Kasmayalım Lütfen Anneler!

En iyi anne ben olacağım, en güzel anları çocuklarımla ben yaşayacağım, en popüler oyuncakları ben alacağım, en bilinmedik yemekleri ben yapacağım, en yeni kitapları onlara ben okuyacağım, en en en en gösterişli anne-çocuk portresini ben çizeceğim diyen “en anneler”..