İşte Viral Olma Fırsatı!

Herkes kendine baksa.. Her insan, her aile, her işyeri, her dükkan, her okul, her arkadaş çevresi, her yaşlı bakım evi, her öksüzler evi, her yer ve herkes daha verici olsa, fedakarlık ve şefkat ile işe başlasa ve tüm bu harikuladelik insanlara hızla sirayet etse.

Namazın Faydaları

Nike tesettür başörtüsü icat ettikten sonra gelen ilk bilimsel çalışma Namazın Faydaları üzerine!

Görmeden İnanmak

Görünmeyenlere hayranlık duymanın en güzel yöntemi görmeye hazır olan bir gönül gözüdür.

Çörekotlu ve Susamlı Kahke

Bu tarifte ölçüler oldukça fazla. Eğer büyük bir grup için yapıyorsanız, simitlerin çapına bağlı olarak 85-90 adet kurabiye çıkarabilirsiniz. Bu kadar çok kurabiye yapmak istemiyorsanız malzemeleri yarıya veya 4’e bölerek daha az miktarda yapabilirsiniz.

Sevdiklerin İçin Dua Et!

Araştırmacıar duanın ilişkilerde ne kadar etkin olduğunu tam olarak bilmiyor ve son zamanlarda bu sır perdesini aralamaya çalışıyorlar.

Bilimsel Çalışma: Duanın Gücü

Bu çalışma Amerika’da yapıldığı için Amerikan nüfusunun inanç oranı göz önünde bulunduruluyor. Nüfusun yaklaşık yüzde 90’ı inançlıdır. Bu nedenle sonuçlar önemlidir çünkü manevi yaşamın olumlu izdüşümü klinik tedavide yardımcı olabilir. Aynı sonçlar diğer toplumlar için de geçerli olacaktır.

Kudüs’te Müstesna Mekanlar

Savasçıların, fatihlerin, dilencilerin, değişik din ve kültüre mensup hacı adaylarının, tüccarların, kölelerin, allamelerin, mekteplilerin ve diğerlerinin yüzyıllar boyunca yürüdüğü bu kutsal topraklarda hava esrik ve fazlasıyla etkileyiciydi. Kudüs atmosferi farklıydı, daha önce gördüğüm eski şehirlere benzemiyordu.

Yağmur Beklerken – Tarık Buğra

Tek derdi pancar sulamak için yağmur beklemekken birden suçlamalara, sövmelere, düşman ilan etmelere, kin duymalara dönüşen kasaba yaşantısında ve gerisinde daha neler olacak?