Kanser teşhisi konulmuş bir arkadaş

Kanserli arkadaşınızla konuştuğunuz sıklıkta, o da siz de daha gitgide rahatlarsınız. Konuştukça daha değişik konularda konuşmak normalleşir. Çünkü kanserli de olsa konuşacak çok konu vardır; filimler, kitaplar, hava durumu, spor, dünya haberleri, hobiler, yoga, egzersiz gibi!

Kanser Teşhisinden Sonra..

Kanser teşhisi kişinin akıl ve ruh sağlığını etkiler. Bu nedenle teşhis konulduktan sonra kişiye psikolojik destek de önerilmelidir.

Bir doktorun kaleminden

Belki uzun yaşamın sırlarını merak edenler vardır ve bu sırları bir doktorun kaleminden okumak isterler dedik ve yazdık..

Orman Banyosu

“Orman banyosu” terimi Japonlara aittir. Tam manasıyla şu anlama gelir: Kendini ormandaki ağaçların içine bırak, o atmosferde zaman geçir, yenilen!

Yürümenin 5 Faydası

Yürüyüşlerin faydasını biliyordunuz. Şimdi öğrendiklerinizi de listeye ekleyin. Yürüyüşleri günlük rutininize ekleyin. İyi yürüyüşler.

Soğan Kabuğundaki Şifa

Soğan kabuğu günlük diyete eklenirse şu sorunları önleyebilir:
Obezite
Kolon (kalın bağırsak) kanseri
Kardiyovasküler hastalıklar
Tip 2 diyabet
Mide ve sindirim sistemi bozuklukları

Bardak Çektirmek

Bu yazımla bardak çektirmek işleminin ABD’de ne denli yaygın olduğunu söylüyorum. Hiç kimseye bu yöntemi uygulamalarını dikte etmiyorum. Eğer yaptıracak olursanız risk tamamen size aittir.

Turuncu Alarm: Havuç

Uzmanlar diyor ki: “Sağlıklı bir diyetin ille de havuç ihtiva etmesi gerektiğini biliyoruz çünkü havuç sağlıklı kiloları korumaya yarayan bir kök sebzedir.. Belki de kilo almayı engelleme özelliğinden dolayı meme kanseri riskini de düşürmektedir..”

Neden Limonlu Su İçmeliyiz?

Kanser ve diğer onkolojik hastalıklar vücutta asit oranının aniden yükselmesiyle bağlantılı olarak biliniyor. Limonlu su alkali özellikler barındırdığından asidi dengeliyor.