Egzersiz ve Protein

Egzersiz yapıyorsanız ve kas geliştirmek için protein gereksinimini göz önünde bulunduruyorsanız önce günlük diyetinizi denetleyin. Yeterli protein alıyorsanız, protein destekli sentetik içeceklerden uzak durun.

Bardak Çektirmek

Bu yazımla bardak çektirmek işleminin ABD’de ne denli yaygın olduğunu söylüyorum. Hiç kimseye bu yöntemi uygulamalarını dikte etmiyorum. Eğer yaptıracak olursanız risk tamamen size aittir.

Vanilyalı Chia Puding

Bütün bu yiyecekleri evde yapmak mümkün çünkü dışarıda hem pişmemiş yemek yiyorsun hem de gereğinden fazla ücret talep ediyorlar. Düşünelim bir kere.. Meyve suyu sıkmakta ne var? Pilav yaparak üzerine birkaç parça çiğ malzeme koymakta ne var? Deniz yosunu salatası yapmak, puding yapmak zor mu? Hiç değil!

Çekicilik Analizi

Erkekler kadının yüzünde çekicilik beklerken sade makyaj arıyorlar.. Yani hafif makyaj, öyle “sürata sıvanmış gibi” makyaj değil.. Çünkü düz ve sade olan şey daha anlaşılır ve cazip geliyor insan beynine..

Herkeste Aynı Moda

Demem o ki, birileri tarafından moda yapılan birşey herkes için uygun olmayabilir. Herkes yapıyor diye yapmak sürüye dahil olmaktır, öyle değil mi? Kendin olmak farklılıktır! Bir tavsiye: Kendin ol!

Duruşuna Dikkat Et!

Duruşuna dikkat et derken fiziksel manada duruştan bahsediyoruz. Ama siz hayatta duruşunuzu da gözden geçirin, isterseniz!

Cushing Sendromu Diye Bir Hastalık

Türkan Şoray bir hane halkı ismidir. Herkesin çocukluğunda, gençliğinde belleklerde yer etmiştir. Cushing sendromu hastalığı ile ilgili kısa bilgiyi de kendisine şifa dileklerimizle paylaşıyoruz.

Hangi Egzersiz Uygun?

Yaş ne olursa olsun egzersize başlanabilir. Fitnes, sağlık, enerji ve canlılık yeniden oluşturulabilir. Fakat hangi egzersiz çeşidinin uygun olduğunu bilmek gerekir.

Keskin Bir Hafızaya Sahip Olmak İçin 2 Şey

Uzun süreli bir araştırmanın sonuçlarına göre ileri yaşlarda bile yüksek kapasite ile işleyen bir zihne sahip olunabilir. Ve bunun yolu eğitimden geçiyor. Fakat kaç yıl okumuş olunduğuyla alakalı değil. Önemli olan hayat boyunca elde edilen alışkanlıklar ki buna okuma, yeni şeyler öğrenme, zihinsel aktivitelerle meşguliyet örnek olarak verilebilir.