Telefon Kullanma Sanatı

Telefon kullanma sanatını çocuklarla ve gençlerle paylaşalım. Belki bazıları hala telefonu konuşmak için kullnıyordur!

Beden Dili

Her toplumda kültür farklıdır. Bazı toplumlar çok kibardır. Bazıları eskiden kibarken günümüzde kabalaşmıştır. Ve kaba olan toplumlar kibar nesiller yetiştiremez!

Kadınlar Kavgası

Kadınlar hamamındaki gibi kavgaya başlamadan önce teslim olun! İyi düşüncelere teslim olun!

Gençlere Tavsiyeler

Sevgili gençler tavsiyelerimiz uzar gider. Her gün bu sitede en az bir “kişisel gelişim” yazısı okumayı ihmal etmeyin.

Herkeste Aynı Moda

Demem o ki, birileri tarafından moda yapılan birşey herkes için uygun olmayabilir. Herkes yapıyor diye yapmak sürüye dahil olmaktır, öyle değil mi? Kendin olmak farklılıktır! Bir tavsiye: Kendin ol!

Değer Nedir?

Bir insanın değeri zekasıyla, becerisiyle, görüntüsüyle veya neler başardığıyla ilgili değildir. Bir insanın değeri nedir öyleyse?

Teşekkür Borcu

Nelere teşekkür borcumuz var? Bazen sahip olmadığımız şeylere kilitlenmekten, sahip olduklarımızın farkına varmıyoruz. Bize verilen bazı şeylere şükran borcumuzu unutuyoruz.

Hakaret

ABD tarihinde hiç görülmedi böylesine hakaret edici demeçler veren bir başkan adayı.. Hiç biri böyle hakaret dolu bir ağızla çıkıp konuşmadı halkın önünde. O nedenle ABD’de insanlar şaşkın haldeler. Ama herşeyin bir ilki vardır, değil mi?

Kibar Ol.. Kibarlıkla Başla!

İnsanlık: İnsanlar arasında yaşıyorsak, insan gibi davranacağız. Herkesin insan olduğunu hissettireceğiz. Birisini yargılamadan önce şöyle düşüneceğiz: O da benim gibi bir insan! Unutmayalım! Bu işin içine empati de giriyor.. Öyleyse empati de yapacağız!

Azerbaycan Halkı

Küresel bozulmuşluğun ve çürümenin içinde saklı kalmış bir mücevher gibiydi Azerbeycanlılar.. Ben bu sürpriz halkı sevdim. Ve orada kendimi güvende hissettim. Teşekkürler Azeberycanlılar! Lütfen bozulmayın!