Yoğun Kar Yağışları Bekleniyor

Kar sohbeti var her yerde! Dört gözle kar bekliyoruz ama kar bazı coğrafyalara sorunlarla geliyor. Eğer hazırlıklıysak, ne ala keyif!

Salgın Var

Hastalıkların arttığı, aksırıkların tıksırıkların tavan yaptığı, “salgın var” cümlesinin ağızdan ağıza taşındığı mevsimlerdir sonbahar ve kış.. Okullar ve kreşler de adeta salgın üretme mekanizması gibi çalışır bu aylarda..

Evde okul çocuğu varsa, aileye soğuk algınlığı ve grip taşınması da söz konusu olabilir. Fakat bu riski engellemenin yolları vardır.

Mevsime bağlı duygusal rahatsızlık

Mevsime bağlı duygusal rahatsızlığın semptomları kişiden kişiye değişebiliyor. Bu semptomlar depresyon, uyku problemleri, kilo almak, endişe, cinselliğin azalması, duygu ve mod değişiklikleri, uyuşukluk, isteksizlik ve genel keyifsizlik olarak ortaya çıkabiliyor.

Güneşi Yakalamak

Güneş yakalamak için ille de deniz kenarında olmak, egzotik yerlere gitmek gerekmez. Balkonda da güneş yakalamak mümkündür.. Hergün 10 dakika!

Boğaz Ağrısına Karşı Şifalı Çay

İsterseniz bu çayı “Fatoş’un boğaz ağrısı çayı” diye düşünerek için. Belli olmaz, benden gelen iyi enerjiler sizi de kısa sürede iyileştirebilir.