Ağrıları Azaltmanın 6 Yolu

Gelip geçici ağrıları kısa süreliğine ağrı-kesicilerle engellemek mümkün olsa da kronik ağrılar için daha uygun yöntemler bulmak sağlık için gereklidir. Çünkü uzun süreli alınan ağrı-kesicilerin yan etkileri vardır.

Etkilenmek

Internet’in etkisiyle kişiler gitgide kendileri için önemli olan şeyden uzaklaşıyorlar. Oysa yapılacak ilk şey kendine has amacı belirlemek ve ne istediğini bilmektir. Dolayısıyla tüm enerjiyi ve vakti o yöne aktarmaktır. Başkasının hayalini yaşamayı bırakıp, kendi hayallerinin peşinden koşmaktır. Etkilenmek budur!

Sürüye Dahil Olmak

Sürüye dahil olduğunda çoğunluğa dahil olmuş olursun. Ve çoğunluk senin yanındadır. Ya da sen çoğunluğun yanındasındır.. Bu noktada kendi insanca özelliklerini ve değerlerini yitirmeden güdülebilirsin. Ve içinde bulunduğun sürü seni bir kalıba sokar. Bu sürülerin özelliğidir.. Yine de.. Dediğimiz gibi.. Kendine ait kişisel değerlerden ödün verme ki insanlık kimliğinden ve kişiliğinden uzaklaşmayasın.

Hayvanca Şehvet

Öz kız kardeşine tecavüz eden ağabeyler.. Buna inanması da zor tıpkı diğerleri gibi! Kimileri din adamı bu sapıkların! Kardeşine tecavüz eden adam imam olsun veya olmasın, önemli olan ne kadar insanlıktan çıktığıdır. Kimler oluşturdu bu yaratıkları?

Huzur

Huzur tohumundan bahsedeceğim. Tohumun fideye dönmüş hali barış oluyor. Sonra ağacalara dönüşüyor, oradan ormanlara. Tüm dünyayı kaplıyor küçücük huzur tohumu. İşte size bunun hikayesini anlatacağım..

İlgi Çekmek

İlginç birisi olmak bir seçimdir. Gelecek nesiller için daha renkli, canlı, bilgi paylaşan, bilgiye değer veren, açık kalpli insanlara ihtiyaç var. Yani ilginç olmak seçenektir. Siz de ilginç olabilirsiniz, doğru bildiklerinizi paylaşmanız kaydıyla!

Sen Kaç Kişisin?

İçinde bir sürü sen var.. Sonra bir de ses var.. Sorar durur.. “Hangisi doğru? Hangisi yanlış? Karar ver.. İçindeki çocuğu mu susturacaksın, yoksa öfkeli insanı mı rahatlatacaksın?”..

Çizmelerimi Çıkarayım mı?

İnsan hassasiyet ve incelik gösterebiliyorsa işte o zaman insanlık erdemlerinden en önemlisine sahiptir. Asildir. Duyarlıdır. Mütavazıdır. İnsandır. İnsan olduğu için övünmelidir çünkü onlardan öyle az kaldı ki!

Sosyal Robotlar

Hemen şimdi gözlerinizi kapatıp Yıldız Savaşlarının maskotu sevimli robot R2D2’ya sahip olmanın mutluluğunu duyumsamaya ne dersiniz?

Beyin Devreleri

Bu bilgileri barındıran veritabanı doğal olarak çok büyük! 2 terabyte (2 trilyon bit) bilgisayar belleği ya da 400’den çok DVD’nin taşıyabileceği büyüklükte!