ATA-NC Kitap Kulübü ve Okuma Alışkanlıklarımız

Kitabın kurgusuna ait konuşmalar düşüncelerimizi katmanlaştırıyor. Zaman, mekan, olay örgüsü ve karakterlere ait daha çok konuşmak, kişisel deneyimlerimizden ve hayatlarımıza ait anekdotlardan daha az bahsetmek kulübün zenginliğini pekiştirmek açısından önemlidir.

Kendimi Mutlu Etmek

Kendimi mutlu etmek için neler yapıyorum? Yemek pişirmek mutluluk veren bir aktivite. Bir iki malzemeyi tezgaha koyarak başlamak, bir miktar vakit harcadıktan sonra…

Tatildeyim

Ruhen yorgunuz. Tatile çıkmak istiyoruz, dinlemek istiyoruz, dünyanın kargaşasını unutmak istiyoruz. Tatil ille de uzaklara, pahalı yerlere, herşey dahil otellere, lüks ortamlara olsun diye hayal ediyoruz. Bekliyoruz.. Hep bekliyoruz!

Susam Sokağı ve Otizmli Çocuk

Otizmli Julia oldukça çekingen ve Büyük Kuşun elini sıkarken fazlasiyla tedirgin.. Ancak Julia seyircilere bu durumu anlatıyor ve şov devam ediyor..

Yeni Bir Gün

Yeni doğan günün enerjisiyle uyanmak, günün muhteşem mucizesini hissetmek ve hem içsel hem dışsal tazeliklere gülümsemek.

Hayatım Roman

Yaşadıklarımızın sonucu olarak deneyim kazanıyoruz. Bazen deneyimler tortu gibi dibe çöküyor, içimizi karartıyor. Düşüncelerimizi ve davranışlarımızı karartıyor. Bazen deneyimler hayata tat katan yaşanmışlıklara dönüyor ve düşüncelerimiz ve davranışlarımız da renkleniyor.