Annelere Günlük Tavsiyeler

Yaşamı kolaylaştıracak günlük tavsiyeler veriyorum. Bunların bazıları kişisel tecrüblerden bazıları da etraftan öğrendiklerimden oluşan tatlı tavsiyelerdir.. Umarım işinize yarar..

Zor İnsanlar

Tekrarla!!!
Yani neymiş ‘zor olan’ ve ‘zor olmayan’ insanlar? İnsan olduğumuz için konuşarak iletişim yapmalıymışız!

3D Printer ile Spor Ayakkabısı Basmak

3D printer’lar plastik ötesinde titanyum, seramik, ağaç (tahta), çikolata, gümüş, altın ve daha birçok maddeyi eritip basabilmektedir. Üç boyutlu basılan evler, insansız uçan araçlar, kıyafetler, mücevherler, sofra takımları, yiyecekler, sağlık gereçleri, biyomedical cihazlar, protez uzuvlar ve son günlerde spor ayakkabısı üretilmiştir.

Kararlar

Tüm kararlar finansal maliyet içermez. Duygusal maliyet içeren kararlar da vardır.

Mekanik Türk (veya Mechanical Turk)

Herşeyin gitgide daha da globalleştiği bir dijital çağda, evin rahat ortamında çalışmak ve para kazanmak cazip olabilir ancak belirtildiği gibi Mekanik Türk çok çalıştırıp az ödeme yapan bir online forumdur.

Boğaz Ağrısına Karşı Şifalı Çay

İsterseniz bu çayı “Fatoş’un boğaz ağrısı çayı” diye düşünerek için. Belli olmaz, benden gelen iyi enerjiler sizi de kısa sürede iyileştirebilir.

Yargılamak

Başkalarının hayatını merak etme.. Hadi ettin diyelim, yargılama. Kısacası, kimseyi senden farklı günahlar işlediği için yargılama. Örnek ol, öğüt verme!!

Mars Yolcuları İçin Menü

Hawaii Uzay Araştırmaları ve Simülasyon (Hİ-SEAS) merkezi şu sıralar Mars uçuşlarında astronotların yemek menüsünde neler olabileceğini araştırıyor.