Mutluluk Hırsızları

Listedeki olumsuzluklar mutluluk hırsızı olarak düşünülmelidir ve onlardan koşar adım  uzaklaşılmalıdır.

İlk Barre Dersi

Barre; pilates, yoga ve bale hareketlerinden ibaret olduğu için düzenli yapıldığında vücuda şekil veriyor, kasları güçlendiriyor, şekillendiriyor.

Çok Görevlilik

Enformasyon çağındayız. Her yerden her an üzerimize gelen bilgi ile bombardıman ediliyoruz. Hepsine vakit ayırmamız imkansız, bu yüzden çok görevliliği icat etmişiz!

Organize Beyinler

Günümüzde terapistler kişilerin darmadağın, karmakarışık ve düzensiz beyinlerini organize beyinler haline getirmeye yardımcı oluyor. Böylece şahıslar anlık kararlar almaktan, öfkeli ve saldırgan davranışlardan kurtuluyor. Daha esnek, nükteli insanlara dönüşürken belirsizliklere daha mantıklı yaklaşıyorlar. Resmin tamamına bakarak ehemmiyetsiz teferruatla vakit kaybetmiyorlar. Daha yaratıcı ve üretken hale geliyorlar.

İnişli Çıkışlı Bir Hayat

İnişli çıkışlı bir hayat.. Bize verilen limon olabilir.. Yüzümüzü ekşitip buruşturacağımıza limonata yapalım. Afiyet olsun!

Hedefler

En önemli bir hedefi, bilemedin iki hedefi mercek altına almak gerekir.

Neden İyimser Olacak mışım?

Neden iyimser olacak mışım? Dünya hergün daha kötüye gidiyor. Barışı mumla arar olduk. Barışçıl insanlar dersen keza.. Ama.. Birilerinin iyimserlik fedaisi olması gerekir.. İyimserlik tohumları serpmesi, iyimserlik virüsü yayması gerekir.