Daha iyisine ulaşmak için neler yapıyorum?

Daha iyisi dediğim şey kişiden kişiye değişir. Bu daha iyi bir yaşam olabilir, daha iyi çalışma koşulları olabilir, daha iyi aile hayatı olabilir, daha iyi bir insan olmak için uğraşmak olabilir.. Benim için daha iyisi dediğim şey ise kendimi geliştirmekle alakalıdır.
Daha iyisini elde elde etmek için yaptıklarım:

Kanser teşhisi konulmuş bir arkadaş

Kanserli arkadaşınızla konuştuğunuz sıklıkta, o da siz de daha gitgide rahatlarsınız. Konuştukça daha değişik konularda konuşmak normalleşir. Çünkü kanserli de olsa konuşacak çok konu vardır; filimler, kitaplar, hava durumu, spor, dünya haberleri, hobiler, yoga, egzersiz gibi!

2019’da Kendime Not

Kendini asla sınırlama. Kendinle negatif konuşma. Zihninin seni bir köşeye mahkum etmesine izin verme. Akıllı seçimler yapmaya devam et. Bilincini ve duyarlılığını asla kaybetme.

Canın Sıkıldığı O Yer

Hepimiz insanız ve gün gelir can sıkılır. Etrafta dayanacak bir gerçek ve yakın bir insan varsa ne mutlu size.

Depresyonun Dili

Depresyonda olan kimseler günlük konuşmalarında diğerlerine göre farklı bir lisan kullanıyorlar. Buna “depresyonun dili” deniyor.

Telefon Kullanma Sanatı

Telefon kullanma sanatını çocuklarla ve gençlerle paylaşalım. Belki bazıları hala telefonu konuşmak için kullnıyordur!

Yazmak

Yazdıktan sonra bir gece bekletmek, uyumak, uyanmak ve yeniden okumak gerekir. Yeniden yazmak, düzeltmek, okumak, düzeltmek, düzeltmek!

Erkekte Aranan Özellikler

Sonuçta hepimiz insanız ve mükemmel değiliz. Ama eşiyle tek yürek olmak için elinden geleni yapıyorsa bir erkek, o ilişki her gün daha iyiye gidecektir. 

2018 yılı ve teknoloji

Hadi bakalım 2018 yılında daha az sosyal ağlarda gezinip, daha çok açık havada dolaşalım.

Tatildeyim

Ruhen yorgunuz. Tatile çıkmak istiyoruz, dinlemek istiyoruz, dünyanın kargaşasını unutmak istiyoruz. Tatil ille de uzaklara, pahalı yerlere, herşey dahil otellere, lüks ortamlara olsun diye hayal ediyoruz. Bekliyoruz.. Hep bekliyoruz!