Ağlamak

Ağlamak ruhun derinliklerinden yüzeye çıkar. Gözyaşlarının yüzeye çıkması, kendimizi serbest bırakmak gibidir.. “Ağla, ağla.. Açılırsın..” dedikleri şey aslında insanın kendini rahat bırakmasından başka birşey değildir!

Konuş Benimle!

Yeni jenerasyonlar güncelin içinde yaşıyorlar. Başını kaldırmadan! Herşeyi her an online ortama aktarmak çabasındalar. Herşey fotoğraflanmalı ve Instagram ortamında paylaşılmalı! Gençler telefonla olayı dokümanlaştırmazlarsa yaşanmış saymıyorlar o anı!

Korku ve Endişe

Günümüzde korku ve endişe gitgide yayılan toplumsal bozukluklardır. Peki korku ve endişe dendiğinde neler gelir aklınıza?

Toplumsal Facialar

Faciaların hemen ardından herkesin aynı şekilde zarar gördüğü düşünülse de bazıları diğerlerinden daha metanetlidir. Ve diğerlerinin ihtiyaç duyduğu psikolojik yardıma gerek duymaz.

Drakula Bale Gösterisi, Öncesi ve Sonrası

Hayatta kaç kez ünlü bir bale gösterisinin nasıl hazırlandığını, müziğinin neler düşünülerek oluşturulduğunu, orkestrada hangi müzik aletlerinin bulunduğunu, sanatçıların nasıl çalıştığını, ne kadar sürede hazırlandıklarını vs vs vs öğrenebileceğiniz bir panelde oturursunuz?