Çözüm

Şimdi kendime yeniden hatırlatıyorum.. Çözüm var. Nereye tutunacağımı bilmediğim zamanlarda da aslında çözüm var. Belirsizlikler hayatın bir parçası. Sebat ise benim en sevdiğim özelliğim. O zaman belirsizlikleri zamana bırakıp bu süreçte çözümler için planlar yapmaya, ve O’na sarılmaya devam. Başka kimsem mi var? 

Mutsuzluk ve Dertler 

Kendini bilmemek
Bu dünyada kalıcı olduğunu düşünmek
Değişimden korkmak
Bencil olmak
Ölümden korkmak

Hayat Beklentileri ve Tavsiyeler

Hayat beklentileri ve tavsiyelerin kaç tanesini uyguladığımı merak ediyorsanız, bilin ki her gün 1’den 5’e kadar tüm stepleri uyguluyorum. İşte o nedenle size de tavsiye ediyorum.

Huzurlu ve Barışlı Tarafından Olsun Lütfen

Herkes olumlu enerji yansıtabilir. Şiddet düşüncesi geldiğinde derinlerdeki durgunluklara ulaşabilir. Kötü söz söyleme fikri geldiğinde derinlerden sabır talep edebilir. Kavgalı gürültülü ortamlardan geri durabilir. Düşüncelerini ıslah edebilir. Böylece huzur ve barış dışa yansır.

Uyuşmuşluk Hissi

Birşeyi görmezden gelmek, uğraşmaktan her zaman daha kolaydır.. Uğraşmak yerine uyuşmuşluk hissi daha kolaydır. Kalbi bile uyuşturabilir insanoğlu.. Uyuşurken kötü alışkanlıklar geliştirilir, kilo alınır, alışveriş tutkusuna kapılır insan, dijital dünyadan çıkamaz, TV dizilerinden ayrılamaz, onun bunun mutsuzluğundan beslenir ve bunun gibi olumsuzluklara sarılır.

Hayat Korkutur

Korku kötü birşey de değildir. Korku insanı kendine getirir.