Alkolikler Nasıl Davranır?

Alkolik dediğimiz şahıslar günün büyük bir kısmını içki edinmek, içki içmek ve sonrasında içkinin etkisinden kurtulmak konularında düşünce üretmek ve uygulamakla geçirirler.

Kızıl, Kızamık, Kabakulak, Verem, Veba

Kızıl, Kızamık, Kabakulak, Verem, Veba gibi eski hastalıkların yeniden görülmeye başladığı günümüzde hem kişisel hijyene dikkat edelim hem de gereğinden fazla ve bilinçsiz antibiyotik kullanmayalım.

Sessiz Yürek

Suskunluğu dinleyebilmek diyorum… Dinlemeyi bilenlerdir o iyi edebiyatçılar.. Sessiz yüreklerin iyi dinleyicilerinden çıkar iyi şairler..

Yapay Zekalı Hizmetkar

Dün spor salonunda egzersiz için hazırlanırken hemen yanımda benim gibi hazırlanan iki genç kadın konuşuyordu. Biri telefonunu değiştirmiş ve yeni fonksiyonlardan bahsediyordu. Öteki “Yarın bu da eskimiş olacak, yetişmemize imkan yok” dedi. Kesinlikle! Yetişemiyoruz teknolojiye!

Salgın Var

Hastalıkların arttığı, aksırıkların tıksırıkların tavan yaptığı, “salgın var” cümlesinin ağızdan ağıza taşındığı mevsimlerdir sonbahar ve kış.. Okullar ve kreşler de adeta salgın üretme mekanizması gibi çalışır bu aylarda..

Evde okul çocuğu varsa, aileye soğuk algınlığı ve grip taşınması da söz konusu olabilir. Fakat bu riski engellemenin yolları vardır.

Hamileler Emosyonal Stresten Çok Hayat Stresinden Etkileniyor

Doğal afetler sırasında hamile olan ya da hamileliği sırasında sevdiği bir yakınını kaybeden kadınların çocukları ileriki yaşlarda astım gibi solunum yolları enfeksiyonlarına, çeşitli cilt enfeksiyonlarına, göz ve kulak rahatsızlıklarına, hatta davranış bozukluklarına maruz kalıyorlar.

İletişim

Dil insan iletişiminin bel kemiğidir bu nedenle anadilini iyi kullanamayanlar dişsiz kaplanlara benzetiliyor.

Piercing

Piercing yaptıracaksanız neler beklemelisiniz?