3D Printer ile Spor Ayakkabısı Basmak

3D printer’lar plastik ötesinde titanyum, seramik, ağaç (tahta), çikolata, gümüş, altın ve daha birçok maddeyi eritip basabilmektedir. Üç boyutlu basılan evler, insansız uçan araçlar, kıyafetler, mücevherler, sofra takımları, yiyecekler, sağlık gereçleri, biyomedical cihazlar, protez uzuvlar ve son günlerde spor ayakkabısı üretilmiştir.

Sarı Nokta

ABD’de ARED adı altında yapılan bir çalışma, sarı nokta hastalığını incelemektedir. Sarı nokta hastalığından şikayetçi olan kimselerden bazıları C ve E vitaminin çok iyi geldiğini rapor etmiştir. İleri safhada görme bozukluğu olan hastalara beta karoten, çinko ve bakır elementleri de verilmiştir. Ve bu beş maddenin “orta ve ileri” görme bozukluklarını yavaşlattığı gözlemlenmiştir. Fakat.. Lütfen unutmayalım ki bu elementler ve vitaminler, araştırma sırasında bir ilaç kokteyli şeklinde verilmektedir.

Mavi Göz Hayranıyız

ABD’de bir medikal grup göz rengini değiştirmeyi başardığını iddia ediyor. Lazer teknolojisiyle kahverengi göz rengini maviye dönüştürebildiklerini söylüyorlar.

Hep Genç Kalmak

Eczaneden alınan kozmetikler, güzellik salonlarında düzenli olarak yaptırılan cilt bakımı, plastik cerrahi ve lazer epilasyon dahil edilmedi!