Daha iyisine ulaşmak için neler yapıyorum?

Daha iyisi dediğim şey kişiden kişiye değişir. Bu daha iyi bir yaşam olabilir, daha iyi çalışma koşulları olabilir, daha iyi aile hayatı olabilir, daha iyi bir insan olmak için uğraşmak olabilir.. Benim için daha iyisi dediğim şey ise kendimi geliştirmekle alakalıdır.
Daha iyisini elde elde etmek için yaptıklarım:

2019’da Kendime Not

Kendini asla sınırlama. Kendinle negatif konuşma. Zihninin seni bir köşeye mahkum etmesine izin verme. Akıllı seçimler yapmaya devam et. Bilincini ve duyarlılığını asla kaybetme.

Sessiz bir yer ve ruha dinginlik

Aşırı hızlı bir yaşantı, günlük koşuşturmalar, duyulara ve ruha zul ses kirliliği, görüntü kirliliği ve daha birçok rahatsız edici unsurlara panzehir nedir? Sessizlik!…

Ağrıları Azaltmanın 6 Yolu

Gelip geçici ağrıları kısa süreliğine ağrı-kesicilerle engellemek mümkün olsa da kronik ağrılar için daha uygun yöntemler bulmak sağlık için gereklidir. Çünkü uzun süreli alınan ağrı-kesicilerin yan etkileri vardır.

Kanser Teşhisinden Sonra..

Kanser teşhisi kişinin akıl ve ruh sağlığını etkiler. Bu nedenle teşhis konulduktan sonra kişiye psikolojik destek de önerilmelidir.

Güne güzel bir dua ile başlamak

Bir düşünün.. Sabahın mükemmel pırıltısını neden sosyal medyaya adayalım ki? Önce kendi içimize dönelim ve iyi bir sabah selamlaması yapalım.

Namazın Faydaları

Nike tesettür başörtüsü icat ettikten sonra gelen ilk bilimsel çalışma Namazın Faydaları üzerine!

Aklımız Karışık

Zihinsel karışıklık ya da akıl karışıklığı dediğimiz durumlar modern yaşamın bir parçasıdır.. Ve günde bir kez temizlemek gerekir ki taze başlangıçlara fırsat verelim.

Süper Kadın

Benim süper kadın oluşum annemin tarzında bir süper kadınlıktı eskiden. “Şunlar şunlar şunlar yapılacak, şu süre içinde yapılacak, en iyi şekilde yapılacak.. Boş durmak yok, hemen diğer bir projeye geçilecek..” cinsindendi yani! Sonra birgün değişmeye karar verdim.. Anlatayım..

Gökyüzündeki Yıldız Mucizesi

Gökyüzünde asılı duran irili ufaklı ışıklar hayranlık yaratan mucizelerdir gerçekten.. Yıldızlarda geçmiş vardır. Yıldızlarda gelecek vardır. Yıldızlarda evren, astronomi, astroloji, matematik, sanat, edebiyat ve insanin derinlerinden gelen bir hayret göksellik vardır.

Görmeden İnanmak

Görünmeyenlere hayranlık duymanın en güzel yöntemi görmeye hazır olan bir gönül gözüdür.