Kendimi Mutlu Etmek

Kendimi mutlu etmek için neler yapıyorum? Yemek pişirmek mutluluk veren bir aktivite. Bir iki malzemeyi tezgaha koyarak başlamak, bir miktar vakit harcadıktan sonra…

Mucizevi Pırıltılar

Hayat aslında her an yakalanabilecek mucizevi pırıltılarla doludur, görmek için bakmak gerekir.. 

Daha Az Stres

Bol bol açık havada gez.
Bol bol oku.
Bol bol yaz.

Yaşadığın Her Anın Kıymetini Bil

Ne zaman öleceğimizi bilmiyoruz. Öyleyse en güzeli her anın kıymetini bilmek ve o bilinçle doya doya yaşamak. Küçücük şeylerden mutlu olmak. Hayır, ben bir Pollyanna değilim, tam tersine son derece gerçekçi bir insanım!

Güne güzel bir dua ile başlamak

Bir düşünün.. Sabahın mükemmel pırıltısını neden sosyal medyaya adayalım ki? Önce kendi içimize dönelim ve iyi bir sabah selamlaması yapalım.

Tatildeyim

Ruhen yorgunuz. Tatile çıkmak istiyoruz, dinlemek istiyoruz, dünyanın kargaşasını unutmak istiyoruz. Tatil ille de uzaklara, pahalı yerlere, herşey dahil otellere, lüks ortamlara olsun diye hayal ediyoruz. Bekliyoruz.. Hep bekliyoruz!

Mutluluk Ararken

Sevgiliyle aynı ortamda bulunmak, konuşmadan, dokunmadan, hatta bakmadan.. Sadece aynı havayı solumak.. İşte buymuş mutluluk! Temel mutluluk ilkelerine geri dönüş mü bu, ne?

Birkaç İyi Alışkanlık (6)

Üretmek iyidir. Verimsiz geçen zaman insan beynine suçluluk duygusu aşılar ve rahatsızlık verir. Öyleyse yineleyelim: Çok çalışmak iyidir.

Hepimiz Değiştik

Hayatta birçok duraklar vardır. Bazı durakların arası uzun, bazılarının arası kısadır. Bazı durakların arası çetindir, bazılarının arası kolay ve eğlencelidir.

Rastgele Tavsiyeler

Kimseyi küçümseme. Genç misin? Zamanla yaşlanırsın. Güzel misin? Zamanla güzellik eskir. Zengin misin? Servet de uçabilir. Geriye kalan daima insanlıktır. Ve unutma. Sen de herkes gibi doğdun, yiyorsun, içiyorsun, uyuyorsun, tuvaleti kullanıyorsun, hastalanıyorsun. Kimden ne üstünlüğün olabilir ki? Kibirlenme!