Kendimi Mutlu Etmek

Kendimi mutlu etmek için neler yapıyorum? Yemek pişirmek mutluluk veren bir aktivite. Bir iki malzemeyi tezgaha koyarak başlamak, bir miktar vakit harcadıktan sonra…

Daha Az Stres

Bol bol açık havada gez.
Bol bol oku.
Bol bol yaz.

Mutluluk Hırsızları

Listedeki olumsuzluklar mutluluk hırsızı olarak düşünülmelidir ve onlardan koşar adım  uzaklaşılmalıdır.

Mutluluk Ararken

Sevgiliyle aynı ortamda bulunmak, konuşmadan, dokunmadan, hatta bakmadan.. Sadece aynı havayı solumak.. İşte buymuş mutluluk! Temel mutluluk ilkelerine geri dönüş mü bu, ne?

Hepimiz Değiştik

Hayatta birçok duraklar vardır. Bazı durakların arası uzun, bazılarının arası kısadır. Bazı durakların arası çetindir, bazılarının arası kolay ve eğlencelidir.

Mutsuzluk ve Dertler 

Kendini bilmemek
Bu dünyada kalıcı olduğunu düşünmek
Değişimden korkmak
Bencil olmak
Ölümden korkmak

Hayat Beklentileri ve Tavsiyeler

Hayat beklentileri ve tavsiyelerin kaç tanesini uyguladığımı merak ediyorsanız, bilin ki her gün 1’den 5’e kadar tüm stepleri uyguluyorum. İşte o nedenle size de tavsiye ediyorum.

Hüzün

Eskiyi olduğu gibi kabul etmek ama yeniye doğru umut solumak gerekir. Eski bitmiştir, çizilmiştir, bozulmuştur, hurda olmuştur.. Adı üstünde eski!

Şükürler Olsun

Şükretmek için ille de kötü birşey olmasını beklemek niye? Aldığımız her nefes şükür gerektirmiyor mu? Şükür ile anı yaşıyoruz. Şükür ile hayatta olduğumuzun bilincine varıyoruz. Şükür ile insan olduğumuzun ayırdında oluyoruz. Şükretmeye başlayanlar ruhlarını uyandırıyorlar ve daha uyanık yaşıyorlar.

Dedikodu Yapma!

Dedikodu ile ilgi yazacaklarım kısa ve öz. Söyleyeceğim şey, “Sen oradaki! Sus!! Dedikodu yapma!”.