Data Koruma Günü

Bir kişinin yanlışı büyük gruplara yansıyabileceği gibi, bir kişinin dikkatli ve bilinçli davranışı birçok kişiyi koruyabilir. Siber güvenlik önemlidir.  Yılın her günü herkes için data koruma günü olarak görülmelidir.

Dikkat Aralığımız Daraldıkça Daralıyor

Dikkat aralığımız daraldıkça daralmakta. Dijital çağ, dikkatsizlik çağı oldu belki de.. Dikkat dağıtma çağında yaşıyoruz desek abartmış olmayız belki de.. Nereye kadar?

Sosyal Medya, Belalım

Facebook, LinkedIn, MySpace, Twitter, YouTube, Flickr, WordPress, Blogger, Typepad, LiveJournal, Wikipedia, Wetpaint, Wikidot, Second Life, Del.icio.us, Digg, Reddit, Lulu

Victoria’s Secret Müşterisi Kim?

Buraya kadar güzel, çünkü Victoria’s Secret’in asıl amacı yetişkinlere satış yapmaktır. Son zamanlarda neden küçücük kızları da hedefliyor?

Çizgi Roman ile Öğrenme

Çizimlerle anlatım çok önemli konuları kolaylıkla öğrenilebildiği için, çizgi roman usulü kitaplar ofis ortamında da rahatlıkla kullanılabilen ve yaygınlaşması önerilen bir yöntem.

Dayak

Katı fiziksel cezalar çocukların akli dengesını sarsıyor. Bu tür cezalara örnek olarak iteklemek, sarsmak, tokat atmak, tekmelemek ve dayak atmak verilebilir.