Data Koruma Günü

Bir kişinin yanlışı büyük gruplara yansıyabileceği gibi, bir kişinin dikkatli ve bilinçli davranışı birçok kişiyi koruyabilir. Siber güvenlik önemlidir.  Yılın her günü herkes için data koruma günü olarak görülmelidir.

Yoğun Kar Yağışları Bekleniyor

Kar sohbeti var her yerde! Dört gözle kar bekliyoruz ama kar bazı coğrafyalara sorunlarla geliyor. Eğer hazırlıklıysak, ne ala keyif!

22 Nisan Dünya Günü

Dünyanın değişik yerlerinde 22 Nisan Dünya günü hatırı sayılır aktivitelerle kutlanmaya devam ediyor. Örneğin 2012’de Çin’de karbondiyoksit emisyonunu düşürmek amacıyla 100 bin kişi bisiklet sürmüştü. 2011 yılında Afganistan’da 28 milyon ağaç dikilmişti. 2009’da Panama’da tükenmekte olan 100 nadide orkide soğanı dikilerek yokoluşun önüne geçilmişti.

Saygı Nedir?

Gelecek nesillere nasıl mesajlar veriyoruz? Rol model kim? Aile mi? Akrabalar mı? Sosyal medya mı? Diğer kitle iletişim araçları mı? Politikacılar mı? Okul mu?

8 Mart Uluslararası Kadın Günü

Bu yazı ile, evini, işini ve ailesini dengeleyen sağlıklı, neşeli ve bilinçli tüm kadınlara mutlu bir kadınlar günü diliyorum!

Lisede Değilsin, Sen Bir Yetişkinsin!

İnsanların yüzüne söyleyemeyeceğin hiç birşeyi arkasından söyleme. Onunla artık konuşmuyorsan bile ona ait bildiklerini başkalarıyla paylaşma. Yani dedikoku, giybet yapma!