Fotoğraf Albümleri

O gerçek makinalar geri dönmekte, değil mi? Yoksa nostaljide mi kaldı hepsi? Sadece akıllı telefonlara mı mahkum foto albümleri?

Narsist, Özsever, Narsisist Hepsi Aynı!

Gün gelip bir yazıda özsever ya da narsisist ya da narsist kelimeleri görürseniz bilin ki megaloman bir kimseden bahsediliyor… Büyüklük kuruntusuna kapılmış insandan bahsediliyor yani.. Hepsi aynı!

Cameron Diaz ve Makyajsız Selfie

Yaşlanma dediğimiz olgu fiziksel, duygusal ve manevi bir yolculuktur. Herkes yaşlılığı değişik seviyelerde kabullenir, yaşlılıkla sarmallaşır, maneviyatla tanışır, duygusal ve fiziksel boyutlarda halleşir.. Herkesin yaşlılığa yaklaşımı farklıdır..

Hayvanca Şehvet

Öz kız kardeşine tecavüz eden ağabeyler.. Buna inanması da zor tıpkı diğerleri gibi! Kimileri din adamı bu sapıkların! Kardeşine tecavüz eden adam imam olsun veya olmasın, önemli olan ne kadar insanlıktan çıktığıdır. Kimler oluşturdu bu yaratıkları?

Mars’tan Gelen Selfie

Mars’taki toprak toplama işlemini hemen sonuçlandırsak keşke.. Hemen anlayabilsek oralarda yaşayabilir miymişiz.. Aferim bize insanlık! Dünyayı altından ateşe verdik! Tam bir kaos oluşturduk. Şimdi kaçacak yer arıyoruz. Soru: Acaba Mars’ta hayat var mı?

Mutluluk Mektubu

Mutluluk neydi? Nasıldı? Bir fotoğrafta mıydı? Mutluluk bize öğretilmiş miydi? Öğretilenleri mi unuttuk? Bilmediğimiz mutluluk olgusunu İnternette mi öğrendik, hem de yalan yanlış.. Nerede yanlış yaptık?

İyi, Güzel, Çirkin, Selfie

Selfie denen şey geçici bir trend değil. Mars’a gönderilen rover bile selfie çekme yeteneğine sahip, öyleyse selfieler kalıcı!

Selfie Modası

Selfie sizce geçici bir moda ya da bir süreliğine takıp edilecek bir akım mı? Belki de onlayn yaşamın bir gerekliliği diye düşünüyorsunuzdur..

Dijital Fotoğraflar

Dijital fotoğraflar incecik çizgileri bile uçurum gibi gösterdiği için, selfie çekerken tutabildiginiz kadar uzakta tutun! Işığı da iyi ayarlayın. Baktınız iyi çıkmadı, tekrar tekrar deneyin!