Sürmenaj

En iyisi duygulara daima ilgi göstermektir. Böylece bir noktada patlamak, sürmenaj olmak, çaresiz kalakalmak gibi olumsuzlukları yaşamak olasılığı da ortadan kalkar.

Tarihe Not Düşelim

Tarih biziz! Tarihi bizler yazıyoruz ve yaşıyoruz.. Tarihe not düşelim.. Suçluyuz! İnsanlık olarak hepimiz olanları seyre daldık..

Kaos

Neler olup bittiğini bilmiyoruz, anlayamıyoruz. Olanları tam olarak kavramamız için belki de henüz çok erken.

Silahlanmak

Silahlanmış robotların duyguları ya da insanca etikleri yoktur. Kontrol edilmeleri imkansızıdır ve tehlikelidirler. Biri silahlanmak mı dedi? Sahi insanlığı daha hızlı nasıl bitirebiliriz?

Terör ve Korku ile Yaşamak

Hayat inişli çıkışlı.. Hayat sorun dolu. Hayat terör korkusu ile dolu.. Hayatta kaygılar var, öfkeler var, elem ve keder var.. Ama yaşayan ölüler haline gelmemek için korkuya “dur” demek zorundayız.

CIA Direktörü John Brennan Radyodaydı

Ben radyoda CIA direktörünü dinlemekten çok keyif aldım. Sonuçta hergün gördüğümüz, duyduğumuz bir kişilik değil kendisi.. Sizinle de paylaştım..

Küresel Terörizm Endeksi

Terörizm tanımı:

Devlet-dışı aktörler tarafından; politik, ekonomik, dini veya sosyal hedeflerle korku, baskı, zorlama ve tehdit uygulayan illegal güç veya şiddet.

Dünyada Terör

Canlı bombaların her an her yerde bulunma ihtimalinin olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Dünyada yaşanan aktif terörizm tırmandıkça tırmanıyor ve saldırılar tek bir bölgeye değil aslında, tüm insanlığa yapılıyor.

Facebook Protestosu

Yanlış kişilerin eline geçen İnternet’in ne denli güçlü bir silaha dönüşebileceğini düşünmenizi isteriz!

Sevdiklerin İçin Dua Et!

Araştırmacıar duanın ilişkilerde ne kadar etkin olduğunu tam olarak bilmiyor ve son zamanlarda bu sır perdesini aralamaya çalışıyorlar.

Bilimsel Çalışma: Duanın Gücü

Bu çalışma Amerika’da yapıldığı için Amerikan nüfusunun inanç oranı göz önünde bulunduruluyor. Nüfusun yaklaşık yüzde 90’ı inançlıdır. Bu nedenle sonuçlar önemlidir çünkü manevi yaşamın olumlu izdüşümü klinik tedavide yardımcı olabilir. Aynı sonçlar diğer toplumlar için de geçerli olacaktır.