İkinci Şans

Yanlış anlaşılmak.. O yanlış anlaşılmışlık hissi.. İyi niyetten vurulmak.. Ne yaralayıcıdır.. Kendi başımıza gelen böyle olayları düşününce ikinici bir şans vermek şart oluyor!

Hüzün

Eskiyi olduğu gibi kabul etmek ama yeniye doğru umut solumak gerekir. Eski bitmiştir, çizilmiştir, bozulmuştur, hurda olmuştur.. Adı üstünde eski!

Hiç Saygım Kalmadı

Bazan olur önceleri pek göremediğimiz davranışlar su yüzüne çıkar. Kişinin gerçek kimliğini görebilmek için zaman gerekir elbet… İşte o an.. Maskelerin düşüp, gerçek kimliğin ortaya çıktığı an saygı bitiverir..

Yanlış Kararlar

Yanlış karar yoktur çünkü o an verdiğimiz karar verilebilecek en iyi karardı. Bildiğimiz kadarıyla en iyisi oydu!

Pişmanlık

Pişmanlıklar önce rahatsızlık verir. Rahatsızlığın uzun sürmemesi için toparlanma sürecini hemen başlatmak gerekir. Herkesin kendine gelerek toparlanma süreci farklıdır. Sonuçta pişmanlıktan ders çıkarılıyorsa, geçmişte verilen kararlar faydalı bile olabilir.

Bir Kadın Hikayesi: Öteki Kadın, Nikah ve Çocuklar

Eğer evlenmişsen bu demektir ki karına, kendine ve ailene sadık kalmak üzere söz verdin! Aileni ve evliliğini kurtar! Ailene ve evliliğine yatırım yap! Bunu insan olduğun için yap! İnsanlık için yap! Çocuklarına örnek olmak için yap! Erkek olmak kolay, adam ol!

Kayıp Duygular

Ne çeşit duygular vardır?
Hangilerini hala hissedebiliyoruz? Hangilerini büyükannelerimiz büyükbabalarımız hissedebiliyormuş? Peki hangi duyguları çocuklarımız hissediyor olacak? Kaç tanesi torunlarımıza kalacak?

Kadınlar; Şunları Yapmaktan Sakınmalısınız

Stres hem beden hem de sinir ve ruh sağlığını bozuyor. Kadınlar stresle ilgili bozukluklardan erkeklere göre iki kat fazla etkileniyor. Daha fazla depresyon ve endişe bozuklukları çekiyor.

Yüreğini Rahat Bırak

Yüreği rahat bırakınca içsel gücümüzü yeniden keşfedebiliriz ve yeni kapılar açılabilir.