Düşünceler ve duygular..

Bir arkadaşımla konuşurken “bu konuda senin duyguların nedir?” diye sormuştu.. Ben düşüncelerimi anlatmaya başlamıştım..

Fidye Yazılım

Fidye yazılımları aklınızda bulundurun ve online yaşamınızı ona göre sürdürün!

İşkolikler

Uzmanlar işkoliklik ile psikiyatrik bozukluk arasında bir bağlantı olduğunu savunuyorlar. Toplam 16426 katılımcı ile yapılan bu araştırmada Bergen İşkoliklik Ölçümleri kullanıldı ve şu konular üzerinde duruldu:

Hayatın Yol Haritası

Bazı insanlar haritada gösterilen yoldan gider, bazıları kestirmeden gitmeye çalışır, bazıları haritaya bakar ama başka yollardan gitmeyi dener. Hayat yol haritasında da durum böyledir.. Ortada gidilecek yol vardır ama oraya nasıl ulaşılacağı kişinin seçimidir.

Yapay Zekalı Hizmetkar

Dün spor salonunda egzersiz için hazırlanırken hemen yanımda benim gibi hazırlanan iki genç kadın konuşuyordu. Biri telefonunu değiştirmiş ve yeni fonksiyonlardan bahsediyordu. Öteki “Yarın bu da eskimiş olacak, yetişmemize imkan yok” dedi. Kesinlikle! Yetişemiyoruz teknolojiye!

Halk Sağlığı Nedir?

Sağlık sorunlarını en baştan engellemek, tedavi etmekten daha az zahmetlidir ve daha az masraflıdır.

B Planı

Hayat bu! Biliyoruz ki işler istediğimizi gibi gitmez. Bazı şeyler kırılır, bozulur, geç kalırız, sormayı unuturuz, eklemeyi geciktiririz..

Amerikan Muhabirden Düşünce Gıdası

Sözlerimiz kimi zaman yetersizdir. O zaman susmak ve içsesi daha dikkatli dinlemek gerekir. Dikkatli ve derinlemesine dinlenen içses seni aksiyona götürür.