Beyin Gıdaları

Sağlıklı beyin için sağlıklı gıdalar tüketmek şarttır. İyi beslenmenin beyin için gerekli olduğu birçok araştırma sonuçlarıyla belgelenmiştir. Sayfadaki listede beyin gıdası olarak bilinen en önemli birkaç yiyeceği bulabilirsiniz.

İç Dekorasyon Ve Kitaplar

Hangi kitaplardan hoşlanıyorsunuz? Klasik? Şiir? Moda magazin? Biyografi? Dini yayınlar? Genç yazarlar? Kişisel gelişim? Aşk edebiyatı? Tarih? Polisiye? Elime ne geçerse türünde romanlar?…

Çoğunluğun okuyabileceği online ve kaliteli yazılara ulaşması hiç de zor değil.

Üç Zehirden Biri GDOlu Gıdalar

Yaygın olarak sunulan üç zehiri bilmek herkesin hakkı. GDO da dahil, bunları bilinçli olarak tüketip tüketmemek ise seçeneğe bağlı.

Migren ve Boyalı Gıda Maddeleri

Gıda boyları meyveli bonbon şekerleri, dondurma, patates cipsi ve gazlı içeceklerde bulunur. Sadece boş kalorilli yiyeceklerde değil aynı zamanda hazır turşu, çedar peynir, hazır makarna, krakarler, reçeller, salça, limonata, spor içecekleri, ve hazır doğum günü keklerinde bulunur.

Anti-Sosyal Medya Hangisi?

Gerçek hayatta ihanet olsun ya da olmasın, sosyal medya bağımlısı olmayan eş yalnızlığa itiliyor ve eşinin kendisini teknoloji ile aldattığını düşünüyor.

Egzersizin Mental Katkısı

Uzmanlar haftada 150 dakika, yani günde yaklaşık 30 dakikalık egzersiz ile hem fiziksel hem mental sağlığın korunabileceği görüşünde.

Gıda Kaynaklı Rahatsızlanmalar

Gerçek gıda zehirlenmesi çok ciddidir. Gıda zehirlenmesi olması için boğaz yırtılırcasına kusmak, yerlerde sürünürcesine halsiz olmak, tebeşir beyazı bir surat, kisaca ölümcül hissetmek gerekir.