İşte Viral Olma Fırsatı!

Herkes kendine baksa.. Her insan, her aile, her işyeri, her dükkan, her okul, her arkadaş çevresi, her yaşlı bakım evi, her öksüzler evi, her yer ve herkes daha verici olsa, fedakarlık ve şefkat ile işe başlasa ve tüm bu harikuladelik insanlara hızla sirayet etse.

Ramazan ve Sağlık

Ramazan çok mukaddes bir aydır fakat diyabet gibi sağlık sorunu olanların oruç tutmaya karar vermeden önce doktorlarıyla görüşmesi öneriliyor. Bu sayede ilaç ayarlaması yapılabilir ve kişiye özel tavsiyeler alınabilir.

Chia Tohumu

Kolay bir tarif:
Yoğurdun içine biraz bal, biraz taze meyve (çilek ve kivi iyi gider) ve bir miktar da chia tohumu koyarak yemeyi deneyin..

AT&T Önemli Günlerde Telefonu Kenara Bırakmamızı İstiyor

Telefon hayatımızın vazgeçilmezidir. Bu bağlamda sosyal medya ve İnternet de olmazsa olmaz unsurlardandır.. Ama dünyaca ünlü telefon şirketi AT&T bile bazı önemli günlerde aileye ve yakınlara yoğunlaşmak gerektiğini hatırlatıyor.

Bayram Çocuklarıyız

Bayram çocuklarıyız.. Gülmek, eğlenmek istiyoruz. Dileriz tüm çocuklar ve yetişkinler hiç olmazsa bayramlarda tam manasıyla mutlu olsun..

En Uzun ve Çok Sıcak Günlerde Ramazan

2014 yılının Ramazanı, Haziran ayının sonu itibariyle başlıyor. Çeşitli dünya ülkelerinin halkları en az 14 saat, en fazla 20 saat olmak üzere oruç tutacaklar.

Helal Oje

Günümüze din propagandası yaptığı halde; dini kurallar dahilinde, mütevazi yaşam sürenlerin sayısı parmakla sayılacak kadar az..

Kurban Bayramının Düşündürdükleri

Sabahın ışımasıyla kalkar bayramlaşırdık, babam bayram namazını takiben daha önceden alıp beklettiği kurbanımızı tekbirler getirerek keserdi.

Bayram ve Komşular

Özellikle yaşlı ve yalnız insanların Bayram günlerinde el öpmekle başlayacak tatlı sohbete ve gülümseyen yüzlere ihtiyacı vardır.