Hayatım Roman

Yaşadıklarımızın sonucu olarak deneyim kazanıyoruz. Bazen deneyimler tortu gibi dibe çöküyor, içimizi karartıyor. Düşüncelerimizi ve davranışlarımızı karartıyor. Bazen deneyimler hayata tat katan yaşanmışlıklara dönüyor ve düşüncelerimiz ve davranışlarımız da renkleniyor.

Hepimiz Değiştik

Hayatta birçok duraklar vardır. Bazı durakların arası uzun, bazılarının arası kısadır. Bazı durakların arası çetindir, bazılarının arası kolay ve eğlencelidir.

Maneviyat ve Kanser

Bu çalışmada din ve maneviyat konularının, kanser hastalarında ne gibi iyileşmeye yol açtığı bulgulandı. Fiziksel, zihinsel ve sosyal yansımaları gözlemlendi. Sonuçlar, Amerikan Kanser Derneğinin CANCER dergisinde yayınlandı.

Lupus Hastalığı

Genelde lupus esrarengiz bir hastalık olarak bilinir. Selena Gomez gibi dünyaca tanınan bir sanatçının bu hastalığın irdelenmesi ve tedavi yöntemlerinin belirginleştirilmesine ışık tutacağı düşünülüyor.

Kadınlar İçin Liderlik Becerileri

Kadınlar bekardı. Kadınlar anneydi. Bazıları eş, nişanlı ya da boşanmıştı. Kadınlar gençti. Kadınlar yaşlıydı. Kadınlar beyazdı. Kadınlar zenci, sarışın, kızıl ya da esmerdi. Kadınlar değişik demografilerden ve mesleklerden gelmişlerdi.

Kadın, Kadınlığını Bilmeli!

Açıkça görülüyor ki Amerikan erkeklerinin kadınlardan beklediği hem dışarda hem evde çalışmaları. Ve tabi ki kadın bu görevi başarıyla sürdürüyor.