Günlük Tutmak

Günlük tutmak yazı yazmayı sevenler için bile büyük bir iş gibi gelebilir. Adı üstünde, her gün belirli bir miktar yazmak demektir. Çok tatmin edici, mutluluk aşılayıcı bir edimdir günlük yazmak.. Fakat alışkanlık edininceye kadar angarya gibi gelebileceği için, caydırıcı bir yanı da vardır.

Uçak Modu

Gün boyunca daha verimli olmak istiyorsanız uçak moduna bir şans verin!

Yapay Zekalı Hizmetkar

Dün spor salonunda egzersiz için hazırlanırken hemen yanımda benim gibi hazırlanan iki genç kadın konuşuyordu. Biri telefonunu değiştirmiş ve yeni fonksiyonlardan bahsediyordu. Öteki “Yarın bu da eskimiş olacak, yetişmemize imkan yok” dedi. Kesinlikle! Yetişemiyoruz teknolojiye!

Örgü Örmek

Örgü örmek anlık sonuç veren oldukça tatmin edici bir işlem. Bununla birlikte strsten uzaklaştırdığı ve mutlu ettiği bilinir.

Giyinilebilir Teknoloji

Giyinmeye başladığımız teknoloji olgusu oldukça yeni. Buna karşın en hızlı yol kat eden teknolojilerden biri..

Dövmeli Bilekte Apple Watch Çalışmıyor

İlk duyduğumda çok şaşırdığım ‘iPhone olmadan çalışmayan saat’ beni yine şaşırttı! Şimdi de bileğinizde, saatin geleceği kısımda, renkli bir dövme var diyelim. Bu durumda saat çalışmıyor.

En Uzun ve Çok Sıcak Günlerde Ramazan

2014 yılının Ramazanı, Haziran ayının sonu itibariyle başlıyor. Çeşitli dünya ülkelerinin halkları en az 14 saat, en fazla 20 saat olmak üzere oruç tutacaklar.