Dikkat Aralığımız Daraldıkça Daralıyor

Dikkat aralığımız daraldıkça daralmakta. Dijital çağ, dikkatsizlik çağı oldu belki de.. Dikkat dağıtma çağında yaşıyoruz desek abartmış olmayız belki de.. Nereye kadar?

Dijital Ölüm

Düşünmek bile istemediğimiz ama oldukça önemli bir soru: Öldükten sonra dijital hesaplara ne olur? Bir soru daha.. Yoksa dijital ölüm diye birşey olduğunu duymamış mıydınız?

Yalnızlıktan Muzdarip Gençler

En yeni çalışmalardan anlaşılnyor ki, gençler de yalnızlıktan muzdarip!. Halk sağlığı uzmanları bu konunun gereken ilgiyi görmesi ve toplum bazında önlemler alınması gerektiğini düşünüyor.

Şirket Blogları

Ne dersiniz şirketiniz için bir blog köşesine ihtiyaç var mı? Freelance yazara gereksiniminiz olabilir mi?

Twitter Perspektifi

Zengin Twitter ortamı okul atmosferinde taşınırsa öğrencilerin daha keyifli öğrenmesi ve daha çok bilgi sahibi olması mümkün olur mu?

Sanal Savaşlar

Google, Chrome tarayıcısının bütün dünyada yoğunlukla ve çoğunlukla kullanılmasını istiyormuş.

Webcam Köleleri

RAT kullanıcıları da uzaktan kumanda yöntemiyle sanal seks yapan kadınların bilgisayarlarını tamamiyle kontrol altına almışlar.

Mağara2’de Sanal Gerçeklik

Şimdi bana Mağara2’de sanal gerçeklik yaşamaya var mısın deseler hiç birşey söylemeye hakkım yok. Yalnızca varım!

Empati Dolu Video Oyunu Olur mu?

Bilimadamlarına göre saldırgan video oyunları oynayanların şiddete yöneldiği kesin. Ancak eğer bu oyunlarda empati mekanizması olursa oyuncuların kendilerini gerçek hayatta yardıma koşan bireyler olarak görmelerine katkı sağlayabilecek.