Hakaret

ABD tarihinde hiç görülmedi böylesine hakaret edici demeçler veren bir başkan adayı.. Hiç biri böyle hakaret dolu bir ağızla çıkıp konuşmadı halkın önünde. O nedenle ABD’de insanlar şaşkın haldeler. Ama herşeyin bir ilki vardır, değil mi?

Deney Kobaylarıyız

Dijital partiden uzakta kalmak olur mu? Olursa nasıl olur? Buna imkan var mı? Yoksa sosyal medya köleleri olamaya devam mı edeceğiz? Seçim bizim! Her gün seçim günü. Bugün sosyal medyadan uzak kalmayı seçmediyseniz, yarın da olur!

Seçim Günü

Her gün ve daima ilgimizi, paramızı, zamanımızı nereye yatıracağımızı seçiyoruz. Her gün ve daima seçim günü!

Statüko Belirleyen Semboller

Herkes zenginin yanında olmak ister. Anadolu’da köylere kasabalara giden siyasetçiler seçimlerde oy isterken en iyi giysilerini giyer, en pahalı arabalara biner, eşleri en marka çantalarını takar omuzlarına, en parlak mücevherlerini gösterirler.. Neden? Çünkü halk onlara bakar, oy vermeye karar verir. Neden? Çünkü onlar gibi zengin olmak istemektedirler. Oy verdiklerinde onlar gibi olma güdüsü vardır içlerinde. Onlar gibi gösterişli bir yaşama hevesle oy verirler..

Tekrar dene!

Öyle hatalar yaparız ki kendimizi dibe vurmuş buluruz. Ve bu bir tek hatanın değil, ardı ardına verdiğimiz yanlış kararların, yaptığımız yanlış seçimlerin ve peşinden koştuğumuz manasız şeylerin birikimidir…

Büyüklük Önemli mi?

Yazının erkek fizyolojisi, genel sağlığı ve mental (ruhsal) durumuyla ilgili olduğunu anlayarak sonuna kadar okuyanlara saygım sonsuz.