Trendler ve Dikte Ettirdikleri

Modaya delice uyan insan, birilerinin dediğini yapmak zorunda hisseden insandır.. Eli kolu bağlıdır onun! Moda dışı hareket edemez! Moda isterse, olur! Özgüveni yitirir modasızlıkta!

Para Hırsı

Para iyidir ama para uğruna hayatın küçük tatlarından vazgeçmek insanın psikolojisini bozar. Bozuk psikoloji etrafa yansır. Devamında ne mi olur? Zavallılar, yoksullar, hastalar, yaşlılar, güçsüzler ve ilgi bekleyen diğer canlılar görünmez olur. Para iyidir, ama para hırsı kötüdür.

Hayatın Yol Haritası

Bazı insanlar haritada gösterilen yoldan gider, bazıları kestirmeden gitmeye çalışır, bazıları haritaya bakar ama başka yollardan gitmeyi dener. Hayat yol haritasında da durum böyledir.. Ortada gidilecek yol vardır ama oraya nasıl ulaşılacağı kişinin seçimidir.

Seçim Günü

Her gün ve daima ilgimizi, paramızı, zamanımızı nereye yatıracağımızı seçiyoruz. Her gün ve daima seçim günü!

İlgi Çekmek

İlginç birisi olmak bir seçimdir. Gelecek nesiller için daha renkli, canlı, bilgi paylaşan, bilgiye değer veren, açık kalpli insanlara ihtiyaç var. Yani ilginç olmak seçenektir. Siz de ilginç olabilirsiniz, doğru bildiklerinizi paylaşmanız kaydıyla!

Tekrar dene!

Öyle hatalar yaparız ki kendimizi dibe vurmuş buluruz. Ve bu bir tek hatanın değil, ardı ardına verdiğimiz yanlış kararların, yaptığımız yanlış seçimlerin ve peşinden koştuğumuz manasız şeylerin birikimidir…

Seçimler.. Seçimlerimiz..

Kalp krizi geçirmiş kişilere hekimlerin verebileceği en iyi tavsiye bağışlamayı öğrenmeleridir. Bağışlayıcı olmak ve öfkeyi azaltmak sağlık için doğru seçimlerdir.

Yiyecek Seçimlerimiz

Yaşlılar gençlere göre daha dikkatli ve sağlıklı seçimler yapıyor.
Kadınlar erkeklere göre daha sağlılı yiyecekler tüketiyor.