Karşılıklı Bağımlılık

Karşılıklı bağımlılık denen şey ilişkide bir tarafın diğerinden daha çok fedakarlık yapması anlamına geliyor.

Tatildeyim

Ruhen yorgunuz. Tatile çıkmak istiyoruz, dinlemek istiyoruz, dünyanın kargaşasını unutmak istiyoruz. Tatil ille de uzaklara, pahalı yerlere, herşey dahil otellere, lüks ortamlara olsun diye hayal ediyoruz. Bekliyoruz.. Hep bekliyoruz!

Sevgisizlik

Sevgi birlikteliğine karar veren insanlar birlikte yolculuğa çıkmış olurlar ve birbirlerini yaşamlarına buyur ederler.

Sahte Aşk

Aşık mısınız? Aşık olduğunuz kişi de size aşık mı? Nasıl anlayacaksınız?

Tekeşli Erkekler Daha Zeki

Bilimsel bir çalışmanın sonucuna göre ileri zeka ile cinsel yaşam arasında yüksek korelasyon var. Bir erkeğin tek eşli veya çok eşli oluşuna göre zekası belirlenebiliyor.

Hijyen

Sonuçta insanız, kan, pıhtı ve dokulardan ibaretiz. Biraz bakım göstermediğimizde kokarız, kokuşuruz. Ve hem kendimize hem de etrafa sağlık tehdidi oluştururuz. Sürekli ve sıkça elleri sabunlu su ile yıkamak, yüzü, bedeni, ağız ve dişleri temiz tutmak gerekir. Lütfen hijyen konusuna dikkat edin.

Eylül – Mehmet Rauf

Romanın özeti:
Ateşte yanmak, çaresizlik, pişmanlık, vicdan azabı, ayrılık, kıskançlık, hakaret, ihanet, güvensizlik, hüzün, hasret, ateşte yanmak.

Cameron Diaz ve Makyajsız Selfie

Yaşlanma dediğimiz olgu fiziksel, duygusal ve manevi bir yolculuktur. Herkes yaşlılığı değişik seviyelerde kabullenir, yaşlılıkla sarmallaşır, maneviyatla tanışır, duygusal ve fiziksel boyutlarda halleşir.. Herkesin yaşlılığa yaklaşımı farklıdır..

Terör ve Korku ile Yaşamak

Hayat inişli çıkışlı.. Hayat sorun dolu. Hayat terör korkusu ile dolu.. Hayatta kaygılar var, öfkeler var, elem ve keder var.. Ama yaşayan ölüler haline gelmemek için korkuya “dur” demek zorundayız.

Romantik Sevgililer Günü Hediyeleri

Bazı ilişkiler mal, mülk, para, hediye, ve her çeşit materyal üzerine kurulmuştur. Bazıları ise daha derinliklidir. Derinlikli ilişkilerde hediyeler olabildiğince romantiktir. Diğerleri ise gösteriş ve yapmacık doludur.

Kıskançlık

Kıskançlık yüzeye çıktığında birden fazla duygu hissedilebilir. Örneğin korku, öfke, utanç, aşağılık komplesi gibi.

İyi Bir Cinsel Yaşam

Harvard Üniversitesi iyi bir cinsel yaşam için nelere gerek olduğunu açıkladı. Hatırlatalım.. Harvard sadece ABD’nin değil, dünyanın en prestijli üniversitelerinden biridir.