Soğan Kabuğundaki Şifa

Soğan kabuğu günlük diyete eklenirse şu sorunları önleyebilir:
Obezite
Kolon (kalın bağırsak) kanseri
Kardiyovasküler hastalıklar
Tip 2 diyabet
Mide ve sindirim sistemi bozuklukları

Nereye Baksam Zerdeçal, Zencefil, Tarçın

Baharatlar güzel tatlar ve kokular sunarken aynı zamanda düşük kaloriye de sahiptirler ve hastalıklara kalkan niteliği taşıyan antioksidan özellikleri vardır.

Antikanserojen Yiyecekler

“Kanser tedavisi sırasında, kemoterapi ve radyasyon terapleri pek önemli sonuçlar doğurmamaktadır” diyor uzmanlar.. Çünkü kanser hücreleri bu tür terapilere direnç göstermeyi öğrenmiş bulunmaktadır. Ve aslında kemoterapi ve radyasyon terapisinin yan tesiri olarak ‘kanser hücrelerini arttırdığı’ bilinmektedir. Bunun bir nedeni, terapilerin bağışıklık sistemine verdiği zararlardır.

İlaç gibi Şifalı Otlar

Günümüzde genç, yaşlı, ihtiyar, kadın, erkek birçok insan arınmak ve detoks için yeni yöntemler peşinde koşuyor. Bence zaman ve para kaybına gerek yok! Yukarıda saydığım çok faydalı bitkiler, baharatlar, ve otlar var!

İncir Şifası

İncir Kuran’da ismi geçen meyvedir. İncirin şifası daha yeni yeni anlaşılıyor!

Boğaz Ağrısına Karşı Şifalı Çay

İsterseniz bu çayı “Fatoş’un boğaz ağrısı çayı” diye düşünerek için. Belli olmaz, benden gelen iyi enerjiler sizi de kısa sürede iyileştirebilir.

Sevgi Çorbası Şifadır

Tavuk çorbası ilaçtır. Tavuk suyunda bulunan bir kimyasal madde tavuk çorbasını ilaç misali şifalı bir yiyecek haline getirir.