Kas Kasılmaları

Kas kasılmaları ille de koşuculara, bisikletçilere, yüzücülere ya da genel anlamda yoğun egzersiz yapanlara özgü değildir. Toplumun hemen hemen yüzde 20’si kas kasılmalarından şikayetçidir.

Tarçın

Tarçın çok yararlı bir baharattır ama yan etkileri de vardır.. Örneğin, ameliyat olacak hastaların ameliyat tarihinden bir gün önce tarçın tüketmemeleri önerilir. Eğer tüketmişlerse doktorlarına bildirmeleri tavsiye edilir.

İlaç gibi Şifalı Otlar

Günümüzde genç, yaşlı, ihtiyar, kadın, erkek birçok insan arınmak ve detoks için yeni yöntemler peşinde koşuyor. Bence zaman ve para kaybına gerek yok! Yukarıda saydığım çok faydalı bitkiler, baharatlar, ve otlar var!

Baharatlar ve Yararları

Biberiyenin bir başka yararı da mangal (barbekü) yaparken ortaya çıkan zararlı gazların etkisini azaltması.

Grip Salgını

Grip solunum yolları ile ilgili bir virüstür. Aniden ateş ve ağrılarla baş gösterir. Öksürük, burun tıkanıklığı ve halsizlik de belirgin semptomlardır.

Hamileler Emosyonal Stresten Çok Hayat Stresinden Etkileniyor

Doğal afetler sırasında hamile olan ya da hamileliği sırasında sevdiği bir yakınını kaybeden kadınların çocukları ileriki yaşlarda astım gibi solunum yolları enfeksiyonlarına, çeşitli cilt enfeksiyonlarına, göz ve kulak rahatsızlıklarına, hatta davranış bozukluklarına maruz kalıyorlar.