Yoğun İnternet Sansürü Uygulayan Ülkeler

Hiç sansür uygulamayan ülkeler:

Arjantin, Ermenistan, Avustralya, Kanada, Estonya, Gürcistan, Almanya, Macaristan, İzlanda, İtalya, Japonya, Filipinler, Güney Afrika ve Amerika Birleşik Devletleri.

Küresel Terörizm Endeksi

Terörizm tanımı:

Devlet-dışı aktörler tarafından; politik, ekonomik, dini veya sosyal hedeflerle korku, baskı, zorlama ve tehdit uygulayan illegal güç veya şiddet.

Maneviyat ve Kanser

Bu çalışmada din ve maneviyat konularının, kanser hastalarında ne gibi iyileşmeye yol açtığı bulgulandı. Fiziksel, zihinsel ve sosyal yansımaları gözlemlendi. Sonuçlar, Amerikan Kanser Derneğinin CANCER dergisinde yayınlandı.

Sosyal Medyada Mahremiyet

Sanal bekçi diye bir terim varsa, yani sanal aktiviteleri gözetleyen, giriş ve çıkışları kontrol eden bir uygulama varsa, bu uygulamanın adı hükümetler midir? Bu soruya kim cevap verir? Google olabilir mi?

Hamileler Emosyonal Stresten Çok Hayat Stresinden Etkileniyor

Doğal afetler sırasında hamile olan ya da hamileliği sırasında sevdiği bir yakınını kaybeden kadınların çocukları ileriki yaşlarda astım gibi solunum yolları enfeksiyonlarına, çeşitli cilt enfeksiyonlarına, göz ve kulak rahatsızlıklarına, hatta davranış bozukluklarına maruz kalıyorlar.

Arkadaşlık ve Sağlık

Stresten arınmak için arkadaşla yürüyüşlere çıkılabilir ki bu sağlıklı bir aktivitedir. Arkadaşla ortak ilgi alanı geliştirilebilir ki bu da sağlıkla ilgilidir çünkü stresten arınma sağlar. Arkadaşla kitaplar okunabilir, filmler izlenebilir ki bunlar da beyin jimnastiğine yardımcı olur.