Bilgisayar Oyunları Yazılım Ligi

2 Kasım ile 9 Kasım arasında gerçekleşecek bilgisayar oyunları yazılım ligi için ABD’de sinema salonu seçmek isteyenlere link..

AT&T Önemli Günlerde Telefonu Kenara Bırakmamızı İstiyor

Telefon hayatımızın vazgeçilmezidir. Bu bağlamda sosyal medya ve İnternet de olmazsa olmaz unsurlardandır.. Ama dünyaca ünlü telefon şirketi AT&T bile bazı önemli günlerde aileye ve yakınlara yoğunlaşmak gerektiğini hatırlatıyor.

Emoji Klavye

Gençler tablet veya telefonlarınızda emoji app aramayı bırakabilirler çünkü emoji klavye çıktı! Yüz ifadelerini sembolleştiren ikonlarla yazmaya fırsat veren emoji klavye meraklısıyla tanışmaya hazır!

Tıklamadan Önce Düşünün!

Online banka kullanıyor musunuz? Ya da onlayn alışveriş yapıyor musunuz? Bu durumlarda bağlantı yaptığınız sitenin güvenlikli olduğundan emin olunuz. “https://” ile başlayan siteler daima güvenliklidir. “https://” ile başlayan her site diğerlerine göre daha güvenliklidir çünkü bilgiyi korumak için ekstra yöntemler kullanırlar.

Duruşuna Dikkat Et!

Duruşuna dikkat et derken fiziksel manada duruştan bahsediyoruz. Ama siz hayatta duruşunuzu da gözden geçirin, isterseniz!

Giyinilebilir Teknoloji

Giyinmeye başladığımız teknoloji olgusu oldukça yeni. Buna karşın en hızlı yol kat eden teknolojilerden biri..

Romantik Türk Erkeği

Ne yani Türk erkeklerinin çoğu birden yumuşak başlı, modern, romantik, bakımlı, metro ve trendi mi oldu?

Teknoloji Dolu Bir Kütüphane

Kütüphanede kaç kitap var dersiniz? Yaklaşık 2 milyon kitap! Bu kadar çok kitap bu çağda ancak bir robot tarafından idare edilebilir! Kitap bulma ve yerine yerleştirme işi bir robot tarafından gerçekleştiriliyor.

Internet Tutkusu

Terapi sonucu zihnini farklı şekillerde meşgul etmeyi öğrenmek..