Çeşit Çeşit Ünlüler

Eskiden ünlü dediğimizde artistleri, aktristleri, film yıldızlarını, şarkıcıları, türkücüleri, popçuları, ya da ne bileyim ünlü modelleri düşünürdük. Şimdi artık herşey gibi ‘sosyal medya ünlüleri’ de çeşit çeşit!

Blogculuk Ölüyor mu?

Blogculuk bir marka gibidir. Blogculuk eskisinden daha ilgi çekici hale gelmektedir. Bloglar özgündür. Bloglar ictendir. Bloglar orjinaldir, otantiktir. Öyle bloglar var ki, haber sitelerinden bile kaliteli içerikle doludur. Ve takipçileri de yeni bilgiler için blogları takibe devam edtmektedirler. Öyleyse blogculuk ölüyor mu diye bir soruyu buruşturup çöpe atabiliriz.

Maneviyat ve Kanser

Bu çalışmada din ve maneviyat konularının, kanser hastalarında ne gibi iyileşmeye yol açtığı bulgulandı. Fiziksel, zihinsel ve sosyal yansımaları gözlemlendi. Sonuçlar, Amerikan Kanser Derneğinin CANCER dergisinde yayınlandı.

Hepimiz Dijital Kaygan Zemindeyiz

Akıllı para alıp veriyoruz. Tüm varlığımız dijital yaşama armağan edilmiş durumda. Akıllı para ile dijital yatırımlar yapıyoruz. Uzun vadeli yatırımlarımız bile dijital zeminde. ‘Dijital herşey’ öylesine kolay ki..

Nette Arama

Birkaç yıl önce Google yöneticileri biz kullanıcıların gözünün içine bakarak “Ne düşündüğünüzü biliyoruz!” demişti.. Çok şaşırmıştık..

Neden İyimser Olacak mışım?

Neden iyimser olacak mışım? Dünya hergün daha kötüye gidiyor. Barışı mumla arar olduk. Barışçıl insanlar dersen keza.. Ama.. Birilerinin iyimserlik fedaisi olması gerekir.. İyimserlik tohumları serpmesi, iyimserlik virüsü yayması gerekir.

Twitter’in Yeni Görüntüsü

Twitter’in yeni dizaynı neden Facebook’a benzemiş derseniz cevabımız, daha fazla reklam yerleştirebilmek için..

Dikkat! Bilgi Eksikliği Var..

Genel bilgi sadece akademik ortamda değil; aşk ve sevda yaşamında, network yaparken, iş mülakatlarında, toplum önünde konuşurken, pazarlama ve satış yaparken de işe yarar.

İlham Veren Liderler

Liderlik konusunda katıldığım seminerlerden birinde konuşmacı “günümüz liderleri önce kendini düşünüyor, ama liderlik vasıflarından biri ve en önemlisi önderliktir.” demişti.

Facebook Casusluğu

Özellikle 30’luk çocukların anneleri yaptıklarından dolayı suçluluk duyduğunu bildiriyor. Daha genç çocukların anneleri (13-18) Facebook casusluğunu yaparken suçluluk hissetmiyor.