İçimizdeki Entellektüel

Entellektüelite dediğimiz şey bilgi ve beceri toplamak, ve elde edilen bilgi, beceri ve tecrübeyi yaşama aktarabilmektir.

Uyuşmuşluk Hissi

Birşeyi görmezden gelmek, uğraşmaktan her zaman daha kolaydır.. Uğraşmak yerine uyuşmuşluk hissi daha kolaydır. Kalbi bile uyuşturabilir insanoğlu.. Uyuşurken kötü alışkanlıklar geliştirilir, kilo alınır, alışveriş tutkusuna kapılır insan, dijital dünyadan çıkamaz, TV dizilerinden ayrılamaz, onun bunun mutsuzluğundan beslenir ve bunun gibi olumsuzluklara sarılır.

Gündem, Hikaye, Palavra, Aldatmaca, Yalanlama, Unutturma

Sır değil, ‘House of Cards’ entrikalardan ibaret bir dizidir.. Bu dizide olay şudur: Hikaye uydurmak ve gündem yaratmak ve kalabalıkları yalana inandırmak. Bizim de Netflix dizisi House of Cards’dan öğreneceğimiz bir iki şey var elbet!

İsim Çılgınlığı

Bebeğine Ahsen, Alarçın, Alya, Ares, Bermal, Çevrim, Çilek, Çiller, Darcan, Duyal, Evgin, Gün, Ildır, Ildız, Işıtan, İlgi, İlgin, İlkin, Jerfi, Kırca, Kırhan, Manço, Okşan, Parla, Perçem, Püren, Serin, Sıcak, Solmaz, Şelale, Tilbe, Ulaç, Ülgen gibi isimler verenleri yadırmaya hakkım yok!