Kendini Vermek

Belki de günümüzde en önemli sorun insanların ilgi aralığının gitgide daralmasıdır. Bunu engellemek de mümkündür. Çözüm şuurlu ve bilinçli olmaktır.

D Vitamini

Harvard Üniversitesinin sağlıkla ilgili soru ve cevap sayfasında şu soruyu ve cevabı gördüm.. Paylaşmadan duramadım! Soru D vitamini kullanıp kullanmamak konusu ile ilgiliydi..

Kafede Kahve

Bir saatlik bedava wi-fi da çekiyor olabilir öğrencileri. Beni çeken şey ise, orada kendimle baş başa kalabilmek ve yazmak.

Okul Bitince Ne Olacaksın?

Biri seni kenara çekse.. “Okul bitince ne olacaksın? Girişimci ruhunu devreye sokarak okulu bırakmak ve bol para kazanmak ister misin? Okulu terk edersen, sana yüz bin dolar vereceğim ama bu parayı yeni bir fikri hayata geçirmekte kullanacaksın..” dese ne yaparsın?

Halk Sağlığı Nedir?

Sağlık sorunlarını en baştan engellemek, tedavi etmekten daha az zahmetlidir ve daha az masraflıdır.

Bir Kadın Hikayesi: Sahtekar Sevgili

10 yıl boyunca sevgilisi için tüm hayatını karartmış, gece gündüz yas tutmuş bu genç kadın, gazetedeki haberi okuduktan sonra ne yapacağını bilemeden kalakalıyor.

Fotoşop – PhotoShop

Fotoşop her zaman kendini ele verir, ama birçok insan hala fotoşoplu kadınların magazinlerde, reklamlarda, sosyal medya sitelerinde boy gösterdiğini anlamaz!

Amerika’nın İlk Müslüman Üniversitesi

Terörün “zavallının silahı” olduğunu ve “ahlaken iflasa ugrayanların” başvurduğu bir yöntem olduğunu, ancak İslamda masum öldürmenin yeri olmadığını dünyaya duyuracak Amerikalı gençliğin yetiştirilmesi adına oldukça parlak bir gelecek vaat ediyor.

Hayat, Okulun İzdüşümüdür

Öğrenciler okul yaşantısını gerçek yaşantının bir izdüşümü olarak görmeli ve bu süreyi hayat becerilerini arttırmak için kullanmalıdır.

Gizli Servis Göbek Atmaya Karşı

Amerikan Gizli Servisinin görevlerinden biri ulusal ve yabancı liderleri korumak ve suç soruşturması yapmaktır. Aynı zamanda kalpazanlık suçlarının da peşine düşmektir.