Trendler ve Dikte Ettirdikleri

Modaya delice uyan insan, birilerinin dediğini yapmak zorunda hisseden insandır.. Eli kolu bağlıdır onun! Moda dışı hareket edemez! Moda isterse, olur! Özgüveni yitirir modasızlıkta!

Bardak Çektirmek

Bu yazımla bardak çektirmek işleminin ABD’de ne denli yaygın olduğunu söylüyorum. Hiç kimseye bu yöntemi uygulamalarını dikte etmiyorum. Eğer yaptıracak olursanız risk tamamen size aittir.

Çeşit Çeşit Ünlüler

Eskiden ünlü dediğimizde artistleri, aktristleri, film yıldızlarını, şarkıcıları, türkücüleri, popçuları, ya da ne bileyim ünlü modelleri düşünürdük. Şimdi artık herşey gibi ‘sosyal medya ünlüleri’ de çeşit çeşit!

Çocuklarımıza Güveniyor, Onları Güçlendiriyor muyuz?

Sağlıklı insan ilişkileri, hedef belirleme, pozitif düşünme gibi konular genç beyinler için gerekli ve önemli konulardır. Bu tür konular ailede konuşuluyor olabilir de olmayabilir de ama okul ortamında bir liderin konuşmasının getireceği birçok fayda söz konusudur.

Lupus Hastalığı

Genelde lupus esrarengiz bir hastalık olarak bilinir. Selena Gomez gibi dünyaca tanınan bir sanatçının bu hastalığın irdelenmesi ve tedavi yöntemlerinin belirginleştirilmesine ışık tutacağı düşünülüyor.