Yemek pişirmek

Unutulmamalıdır ki yemek pişirmenin gerisinde akılda bulundurulması gereken ve de gençlere aktarılması gereken önemli dersler vardır..

Fotoğraf Albümleri

O gerçek makinalar geri dönmekte, değil mi? Yoksa nostaljide mi kaldı hepsi? Sadece akıllı telefonlara mı mahkum foto albümleri?

Üstün Zekanın IQ Skorları

IQ sonuçları yüksek olan bir kişinin hayatta yüzde yüz başarılı olması beklenmeyeceği gibi, IQ skorları düşük bir kimsenin hayat okulunda sınıfta kalması da asla beklenemez! Hayat çoğu kez çok çalışmak, direnç, sebat, tahammül ve duruş gibi konularda üstün zeka gerektirir.

Beethoven ve Doğa

Saraylarda müzik konserleri vermiş bir usta.. Doğaya ve doğa yürüyüşlerine tutkun bir master.. Herkes ilham versin..

Narsist Severler

Narsistler usta birer yöneticidir, kredi ve finans konularında usta manipülasyon oyunları sergileyebilirler ve kendi çıkarları için onu-bunu suçlu duruma düşürebilirler. Böyle liderlerin 3 ortak özelliği vardır: Fazlasıyla özgüven sergilerler, karizmatiktirler, ve oldukça bencildirler.

Bir Kadın Düşmanı – Reşat Nuri Güntekin

Gerçekte hiç olmamış duyguları varmış gibi göstererek, kişisel menfaat uğruna, karşısındakinin yaşam hevesini söndüren insanlar yok mu? Çıkar uğruna “duygusal tatmin” sağlayan kalpsizler hiç utanmaz mı? Sahi, bu acımasızlar yaptıklarıyla övünürler mi?

Mekanik Türk (veya Mechanical Turk)

Herşeyin gitgide daha da globalleştiği bir dijital çağda, evin rahat ortamında çalışmak ve para kazanmak cazip olabilir ancak belirtildiği gibi Mekanik Türk çok çalıştırıp az ödeme yapan bir online forumdur.

Mağara Menüsü

Antilop beyni, ceylan beyni ve her türlü böcekten oluşan bir menü düşünün!

Körü Körüne Aşk

Etrafımdakiler neden bu ilişkide ısrar ettiğimi anlamıyor. Bence onlar aşkı anlamıyor. Ondan ayrılmak zorunda kalırsam oksijensiz kalırım, ölürüm.

Malatyalı Ustadan Somonlu Börek

Fırından yeni çıkmış somonlu börekleri servis yapmadan önce tabağa bir miktar kırmızı soslu ıspanak konur, üzerine somonlu börek yerleştirilir ve afiyetle yenir.