Eski Fotoğraflar

Google çok meraklı. Bizler hakkında daima çok şey öğrenmek istiyor. Eski fotoğralarımızı görmek istemesi de ondan!

56 yaşında kodlamayı öğrenen adam

2020 itibariyle şimdikine nazaran bir milyon daha fazla kodlama işi olacak ve istihdam gerekecek. Tabi ki o işlerin hepsi Google, Facebook, Amazon, veya Microsoft gibi dev firmalarda olmayacak. Birçok küçük teknoloji şirketi kodcu alımları yapacak.

Amazon-Go

Ben de gitmek istiyorum Amazon Go marketlere.. Almak istediklerimi çantama attıktan sonra kuruş ödemeden dükkandan çıkıp gitmek.. Eğlenceli olmalı! Şimdilik yalnızca ABD’nin Washington eyaletinin başkenti Seattle’de bulunuyor.

Görmeden İnanmak

Görünmeyenlere hayranlık duymanın en güzel yöntemi görmeye hazır olan bir gönül gözüdür.

Çok Görevlilik

Enformasyon çağındayız. Her yerden her an üzerimize gelen bilgi ile bombardıman ediliyoruz. Hepsine vakit ayırmamız imkansız, bu yüzden çok görevliliği icat etmişiz!

FOMO ve Ötesi

Herkes bugünlerde sabah erkenden sosyal medyaya giriyor.. Herkesin beklediği birşeyler var.. Kimileri kalp bekliyor, kimileri beğeni bekliyor, kimileri günaydın mesajı peşinde.. Ama ille de sabah uyanır uyanmaz elimize alıyoruz telefonları..

Özellikle gençlerin bağımlılığı korku ve endişe verici çünkü onlar gün boyunca bekledikleri ilgiyi göremediklerinde karamsarlığa kapılıyorlar.

Arkadaş Bulduran App, AIDS ile de Tanıştırıyor

Araştırmacılar önceki yıllarda HIV (AIDS) vakalarının 2030 itibariyle yok olacağını öngörmekteydiler. Bu varsayım arkadaş bulmak için kullanılan app’lerin yaygınlaşmasından çok önceydi!

Emoji Klavye

Gençler tablet veya telefonlarınızda emoji app aramayı bırakabilirler çünkü emoji klavye çıktı! Yüz ifadelerini sembolleştiren ikonlarla yazmaya fırsat veren emoji klavye meraklısıyla tanışmaya hazır!

Online, İnternet, Web, Sanal, Virtüel.. Sen, Ben, O

Herşeye anında cevap bekliyoruz. Google buna “Mikro dakikalar” diyor. Google’a sorduğumuz sorulara anında cevap almaya alıştık. Herşey hızlı. Herşey daha fazla rekabet gerektiriyor. Herkesin aklında “nasıl farklılık yaratabilirim” düşüncesi var.