Pişirmesiz Yulaf Çerezi

Amerikalılar bu atıştırmalık eğlenceli çerezi buzlukta en az 10 dakika bekletmeden servis etmezler.. Bilin istedik! Afiyetle!

Vanilyalı Chia Puding

Bütün bu yiyecekleri evde yapmak mümkün çünkü dışarıda hem pişmemiş yemek yiyorsun hem de gereğinden fazla ücret talep ediyorlar. Düşünelim bir kere.. Meyve suyu sıkmakta ne var? Pilav yaparak üzerine birkaç parça çiğ malzeme koymakta ne var? Deniz yosunu salatası yapmak, puding yapmak zor mu? Hiç değil!

Vahada yaşamak!

Zihnimizde evimizi canlandırırken sakin ışıklarla, bulut gibi bir yumuşaklıkla, huzur çınlayan duvarlara, tatlı koku ve lezzetlerle düşündüğümüzde ev, ev olmaktan çıkar tam bir vaha olur!

Cheesecake Parfe

Tembel yaz günleri için enerji patlaması oluşturacak bu kolay tatlıyı pişirmek gerekmiyor. Hazırlaması kolay, tadı nefis, malzemeler sağlıklı.. Tüm aileyi ve arkadaşları memnun edecek enfes bir cheesecake parfe!

İngiliz Usulü Yaz Pudingi

Bazen öyle olur ki ekmek birikir. Bayatlartiriz ama çöpe göndermekten de çekiniriz.. Umarım herkes bu şekilde düşünüyordur. Eğer öyleyse BRAVO size!

Tavada Elmalı Kek

Tavada elmalı kek tarifi hoşunuza gittiyse, ilginizi çektiyse deneyin çünkü çok kolay.. Yanlış yapmak çok zor!! Tarifi siz de paylaşın.

Muzlu Kek

Bu tarif bir Amerikan tarifidir ve kekin asıl ismi ‘muzlu ekmektir’.

Brownie Kurabiye mi yoksa Kek mi?

Brownie yüzeyinin kurumuş gibi görünmesi gerekir. Fırında fazla tutulmamalıdır çünkü kurabiyenin en belirgin özelliği içinin yapış yapış (sıvışık) olması gerekiyor.

Süper Meyve Nedir?

Kolesterol ve yüksek tansiyon süper meyveler sayesinde düşürülebiliyorsa sizler de çilek, ahududu, yaban mersini ve böğürtleni diyetinize ekleyin derim.