Mutluluk Listesi (Sen de ekle!)

Mutluluk listesi çok mu klişe geldi.. Sadece beylik sözlerden mi ibaret.. Kendi listeni kendin yap.. Mutluluk listesini uzat, ekle, çıkart!

Mevsime bağlı duygusal rahatsızlık

Mevsime bağlı duygusal rahatsızlığın semptomları kişiden kişiye değişebiliyor. Bu semptomlar depresyon, uyku problemleri, kilo almak, endişe, cinselliğin azalması, duygu ve mod değişiklikleri, uyuşukluk, isteksizlik ve genel keyifsizlik olarak ortaya çıkabiliyor.

Aloe Nedir? Nasıl kullanılır?

Aloe taze olarak tüketildiğinde, içerdiği tüm vitaminleri ve mineralleri olduğu gibi sindirmiş oluyoruz. Aloe bağışıklık sistemine de büyük bir destek olarak gösteriliyor. Kısacası aloe süper bir bitkidir.

2014 Grip Sezonu

Grip virüsü sürekli değişilikler gösterir bu nedenle her yıl yeni bir yüzle ve yeni huylarla ortaya çıkması mümkündür.

Hamileler Emosyonal Stresten Çok Hayat Stresinden Etkileniyor

Doğal afetler sırasında hamile olan ya da hamileliği sırasında sevdiği bir yakınını kaybeden kadınların çocukları ileriki yaşlarda astım gibi solunum yolları enfeksiyonlarına, çeşitli cilt enfeksiyonlarına, göz ve kulak rahatsızlıklarına, hatta davranış bozukluklarına maruz kalıyorlar.

Bilginin Nereden Geldiği Önemlidir

Yanlışa tepki verilmesi gerekir ama bunun kadar önemli olan bir başka şey de yanlışı düzeltmek için bir yol haritasına olan gereksinimdir.

Kış Aylarında Hissedilen Karamsarlık

Kış aylarında salatayı sofradan eksik etmemek de öneriler arasında. Salata malzemesinin avocado, marul, maydanoz, sarmısak, limon suyu, zeytinyağı ve isteğe bağlı olarak kuru meyveler ihtiva etmesi öneriliyor.