Çok yakın gelecekte robotlar

Robotlar onlarca yıldır yaşantımızda.. Bu yeni birşey değil.. Yeni olan şey ise robotların hergün daha çok konuda daha hızla elimizdeki işleri almaları ve insanmış gibi davranmaları.. Yakin gelecekte robotların yapabilecege işlere bir göz atın derim..

Yıllara Meydan Okumak

Kültür, tecrübe, beceri, olgunluk olmadan yıllara meydan okumanın salt dış görünüşten ibaret olduğunu düşünüyorsanız, lütfen okumayı bırakın! Size dolgu ve botoks sitesi gerek! Aksi taktirde devam edin okumaya:

Beyin ve Şeker

Şeker ister şeker kamışından gelsin, ister olabildiğince pür olsun, isterse kahverengi renkte olsun.. Şeker isterse sürüptan, isterse yapay tatlandırıcılardan, isterse baldan gelsin.. Şekerin fazlası zararlıdır.. Peki şeker beyinde ne etkiler yapar?

Romantik Sevgililer Günü Hediyeleri

Bazı ilişkiler mal, mülk, para, hediye, ve her çeşit materyal üzerine kurulmuştur. Bazıları ise daha derinliklidir. Derinlikli ilişkilerde hediyeler olabildiğince romantiktir. Diğerleri ise gösteriş ve yapmacık doludur.

Bonzai denen illegal uyuşturucu madde

Eğer bonzai kullanıcısı henüz ölmemişse ki yanlış kullanım sonucu oldukça ölümcül bir maddedir; bağımlılık şu şekilde kendini ele verir: