Hayatın Amacı

Kimse hayatın amacını bilmiyor. Belki de bu nedenle yaşam çok güzel..

Hayat ve Ben

Hayat bazen karartılarla dolu olsa da görülecek birçok güzel şey var.

Sürmenaj

En iyisi duygulara daima ilgi göstermektir. Böylece bir noktada patlamak, sürmenaj olmak, çaresiz kalakalmak gibi olumsuzlukları yaşamak olasılığı da ortadan kalkar.

Herkes Bi Şekil!

Münasebetsizlikten, yersiz davranışlardan, anlamsız hareketlerden, yakışıksız yakıştırmalardan, usulsüz alışkanlıklardan vazgeçmek gerek çünkü bu dünyada uyumlu ve huzurlu yaşamak herkesin hakkıdır.

Hayatın Kumandası

Bakış açısını değiştirerek zihinsel anlamda rahatlayabiliyor insan.

Hayatın Yol Haritası

Bazı insanlar haritada gösterilen yoldan gider, bazıları kestirmeden gitmeye çalışır, bazıları haritaya bakar ama başka yollardan gitmeyi dener. Hayat yol haritasında da durum böyledir.. Ortada gidilecek yol vardır ama oraya nasıl ulaşılacağı kişinin seçimidir.

Terör ve Korku ile Yaşamak

Hayat inişli çıkışlı.. Hayat sorun dolu. Hayat terör korkusu ile dolu.. Hayatta kaygılar var, öfkeler var, elem ve keder var.. Ama yaşayan ölüler haline gelmemek için korkuya “dur” demek zorundayız.

İçimizdeki Entellektüel

Entellektüelite dediğimiz şey bilgi ve beceri toplamak, ve elde edilen bilgi, beceri ve tecrübeyi yaşama aktarabilmektir.

Şükürler Olsun

Şükretmek için ille de kötü birşey olmasını beklemek niye? Aldığımız her nefes şükür gerektirmiyor mu? Şükür ile anı yaşıyoruz. Şükür ile hayatta olduğumuzun bilincine varıyoruz. Şükür ile insan olduğumuzun ayırdında oluyoruz. Şükretmeye başlayanlar ruhlarını uyandırıyorlar ve daha uyanık yaşıyorlar.